Lattiahuollon luotettava kumppanisi

Thumbnail Thumbnail

Kattavien lattiahuoltoratkaisujen alan johtaja yli sadan vuoden ajan.

Diversey erottuu toisista tarjoamalla ratkaisuja, ei tuotteita.Suunnittelemme innovatiivisia ratkaisuja voidaksemme ylittää tehokkuusodotukset ja auttaaksemme asiakkaitamme täyttämään lattiahuoltoon liittyvät tarpeet. Tämän mahdollistaa kattava osaamisemme ja pitkä kokemuksemme lattiahuollon alalta.

 

Koska yhdistämme ratkaisuissamme innovatiivisia kemikaaleja, levitysvälineitä, koneita ja vertaansa vailla oleva tuen, ne tarjoavat kestävämmät, luotettavammat ja laadukkaammat tulokset alimmilla omistuskustannuksilla.

 

Kaupallisen lattiahuollon kiistämätön markkinajohtaja

Tehokkaat lattiahuoltoratkaisut alkavat tämän päivän rakennushuoltopalvelujen tarjoajien tarpeiden ymmärtämisestä.Koska Diversey on ainoa yritys, joka tarjoaa kattavan lattiahuoltosuunnitelman, jossa yhdistyvät kemikaalit, levitysvälineet, älykoneet, koulutus ja tuki, se on luotettu, täydellinen ratkaisukumppanisi.Autamme laajan valikoimamme ja ohjelmiemme avulla asiakkaitamme saavuttamaan lattiahuoltoon liittyvät odotuksensa suuremmalla avoimuudella, tehokkuudella, kestävyydellä ja turvallisuudella.

 

Laadukasta lattiahuollon ammattilaisuutta ja tukea

Alan johtajana määrittelemme menestyksen kyvyllämme auttaa asiakkaitamme suojelemaan tuotemerkkiään ja lopputulostaan.Siksi jokaista Diversey-ratkaisua tukee vertaansa vailla oleva kokemuksemme, minkä ansiosta lattiahuollon tietämyksemme voi luoda alan syvällisimmän tukiverkoston.

  • Laadukkain työpaikkakoulutus
  • Räätälöity ohjelman kehitys
  • Kahdenkeskinen vianetsintä
  • Myymälän turvallisuusohjelmat