This is a test This is a test

Ympäristömyötäiset puhdistustuotteet

Turvallisesti puhdas

On helppo hämmentyä kun tarjolla on niin paljon "ympäristöystävällisiä" puhdistusratkaisuja, joissa korostetaan tehokkuutta, kustannussäästöjä ja vaatimustenmukaisuutta. Tavoite on kuitenkin yksinkertainen - saavuttaa kestävän kehityksen ja vastuullisuuden tavoitteet, huolehtia työntekijöiden turvallisuudesta ja varmistaa, että puhtauden laatuvaatimukset toteutuvat.  

 

Me autamme sinua

Ammattikäyttöön kehitetty, vastuullinen SURE-tuotesarja antaa sinulle mahdollisuuden siirtyä kestävämpään tulevaisuuteen - ilman, että se vaikuttaa tehokkuuteen, työaikaan tai kustannuksiin.

 

SURE on kehitetty kiertotalouteen.

SURE on suunniteltu edistämään kiertotaloutta, jotta voit vähentää luonnonvarojen käyttöä ja samalla rajoittaa toimintasi ympäristövaikutuksia - kerta toisensa jälkeen, jokaisena päivänä - sillä siitä kiertotaloudessa on kyse. 

SURE on turvallisesti puhdas ja vastuullisesti vihreä

 

Vastuullisesti vihreät puhdistustuotteet

Maailmassa, jossa kasvavat vaatimukset rasittavat maapallon luonnonvaroja, on kaikille tärkeää olla osa ratkaisua.  

SURE on kattava valikoima kasvipohjaisia, 100 % biohajoavia* ammattikäyttöön kehitettyjä puhdistustuotteita, jotka ovat turvallisia ihmisille ja ystävällisiä ympäristölle. SURE-tuotteissa ei ole keinotekoisia väriaineita, hajusteita, kvatteja, klooria, fosfaatteja tai oksidiyhdisteitä eikä vaaraluokituksia. 

 

plant-based cleaning products SURE

Tutustu SURE-tuotteisiin e-kuvastossamme

Klikkaa tästä

 

* Perustuu OECD:n riippumattomaan 301B-arviointiin. 301B on maailmanlaajuisesti tunnustettu aerobinen biohajoavuustesti, josssa seurataan materiaaleille 28 päivän ajan altistettujen mikro-organismien aktiivisuusastetta (hiilidioksidin kehittyminen), mikä johtaa hiilimateriaalilukemaan ja tuotteen biohajoavuuteen.