Twister-timanttilaikat
Vallankumouksellinen lattianhoitomenetelmä

Thumbnail Thumbnail

Kemikaalivapaa lattianhoitomenetelmä

 

Unohda kaikki mitä tiedät lattioiden hoidosta!

Twister on vallankumouksellinen puhdistusmenetelmä päivittäiseen lattioiden puhdistamiseen. Twister-laikan sisältämien miljardien timanttien avulla laikka puhdistaa ja kiillottaa lattian yhdellä kertaa - täysin ilman kemikaaleja. Se on helppo, kustannustehokas ja ympäristömyötäinen  ammattimainen puhdistusmenetelmä, jolla saavutetaan loistava tulos jokainen kerta.

 

FI - Twister

Kustannustehokkuutta.

Twister ja vesi ovat kaikki mitä tarvitset lattioiden päivittäiseen hoitoon. Se, että et enää tarvitse kemikaaleja, tarkoittaa paljon asioita. Taloudelliselta kannalta se tarkoittaa sitä, että rahaa ei enää kaadeta viemäriin - kirjaimellisesti. Twister-menetelmän käyttö lisää merkittävästi kustannustehokkuutta. Se auttaa vähentämään jaksottaisen hoidon tarvetta, ja koska kemikaaleja ei käytetä, se vähentää myös koneiden kunnossapitotarvetta. Twister-menetelmä alentaa lattian elinkaarikustannuksia, jolloin niiden päivittäinen puhdistaminen on helpompaa ja ne ovat ja näyttävät edustavilta jokainen päivä.

 

Turvallisuutta.

Puhtaat lattiat ovat turvallisia lattioita. Puhdistaminen ilman kemikaaleja tarkoittaa turvallisempia puhdistusmenetelmiä, työntekijöiden työturvallisuuden parantamista sekä terveellisempien, kemikaalittomien ympäristöjen luomista vierailijoille. Twisterillä ja vedellä puhdistetut, puhtaat lattiat lisäävät lattiapinnan kitkaa ja vähentävät liukastumisesta johtuvia tapaturmia.

 

Ympäristömyötäisyyttä.

Twister on todellinen kestävän kehityksen mukainen lattianhoitomenetelmä. Laikka valmistetaan kierrätetyistä juomapullosta ja  parhaimmillaan ylläpito-,  jaksoittainen siivous sekä lattioiden peruskunnostus ovat 100 % kemikaalittomia.  

 

Twister-timanttilaikkamenetelmä on uusi ammattimainen tapa puhdistaa lattiat. Parempi pesutulos, tyytyväisemmät asiakkaat, vähemmän ympäristörasitetta ja lisää turvallisuutta.