Ammattipesula
Pesulatoimintaa Parhaalla Tasolla

Thumbnail Thumbnail

Tarjoamme ratkaisuja, jotka vastaavat pesulasi tarpeita ja auttavat sinua saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi

 

Pesuhygienian ja pesulatoiminnan standardien ylläpitäminen vaatii tuotteiden ja palveluiden tehokasta toimittamista. Sujuvien prosessien luominen vaatii laajaa asiantuntemusta, jotta voimme tukea sinua teknisissä ja toiminnallisissa tarpeissasi. Alan johtavilla sovellusasiantuntijoillamme on yli 100 vuoden kokemus pesuloista, ja meiltä on tilattu yli 1 300 pesutunnelia eri puolilla maailmaa. Clax MASTER on alusta, joka on suunniteltu toimimaan pyykinpesun jokaisella alueella tarjoamalla tukea, jota tarvitset alan standardien ylläpitämiseksi ja toiminnan tehokkuuden parantamiseksi.

Toiminnan tehokkuusPesulapalvelutClax MasterPesulapalvelut

 

Vastuullisuus

 

Maailmassa, jossa raaka-aineiden kulutuksemme ylittää niiden tuotannon, uusiin ja älykkäämpiin tapoihin investoivat yritykset ovat todellisia edelläkävijöitä. Keskittymällä tekstiilin koko käyttöikään autamme yrityksiä säästämään tekstiilejä ja optimoimaan resurssien käyttöä.

 

Kokonaisvaltainen lähestymistapamme saa meidät erottumaan muista toimijoista. Tekstiilihuollon asiantuntijamme tukevat asiakkaita tekstiilien valinnassa, pesulaprosessissa sekä tekstiilien hävittämisessä. Annamme asiakkaidemme pesulatoimintaan uusia näkemyksiä, jotka parantavat asiakaskokemusta, vähentävät kustannuksia ja edistävät kestävää kehitystä.

 

Ammattipesula