Hygieniaratkaisut Elintarviketeollisuuden Prosesseihin

Thumbnail Thumbnail

Parannamme ruoka- ja juomatarvikkeiden turvallisuutta tekemällä yhteistyötä elintarvike-, juoma- ja meijerialan kumppaneidemme kanssa.

 

Elintarviketeollisuuden käyttöön kehitettyjen ratkaisuidemme avulla Diversey auttaa asiakkaitaan maksimoimaan hygienian ja tehokkuuden tuotantoprosesseissaan minimoiden vaikutuksen luonnonvaroihin. Jokainen ratkaisu on suunniteltu hallitsemaan tärkeitä liiketoimintatavoitteita ja ohjaamaan kasvua sekä hallitsemaan kriittisiä tarpeita:

 

Toimintojen tehokkuus

Yrityksesi koosta riippumatta Diversey tuottaa käyttöösi jatkuvasti erilaisia ​​räätälöityjä ratkaisuja, jotka auttavat yritystäsi saamaan enemmän tarvitsemaansa ja vähemmän sitä, mitä ei tarvita.

 

Elintarviketurvallisuus

Koska brändisi vahvuus perustuu pitkälti tuotteidesi turvallisuuteen, olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme tuottamaan turvallisimpia ja korkealaatuisia ruokia nykypäivän kuluttajille.

 

Brändin suojaaminen

Hygieniaratkaisumme ja monipuolinen osaamisemme suojaavat ja rakentavat brändisi mainetta ja lisäävät kilpailukykyäsi.

 

Vastuullisuus

Yritysten ei pitäisi joutua valitsemaan vastuullisuuden tai kannattavuuden välillä, minkä vuoksi suunnittelemme ratkaisuja, jotka lisäävät tuottavuutta olemalla myös älykkäämpiä ja ympäristömyötäisempiä.

 

Food and Beverage value driver icons