Puhdistus- ja hoitoaineet
 

Thumbnail Thumbnail

Edustavalta näyttävän lattian salaisuus on lattiakohtainen hoitosuunnitelma sekä säännöllisesti toteutettu hoito-ohjelma

 

Saavuta viimeistelty edustava lopputulos Diverseyn lattiapintojen päivittäiseen ja jaksottaiseen puhdistukseen ja hoitoon kehitetyillä ympäristö- ja käyttäjäturvallisilla järjestelmillä.

Voit valita joko uuden ajan Twister by Diversey -timattilaikkamenetelmän, jossa puhdistusaineena käytetään vesijohtovettä tai perinteisen puhdistus- ja hoitokemikaaleihin perustuvan puhdistus- ja hoitomenetelmän. Valitsetpa kumman tahansa - säännöllinen päivittäinen siivous auttaa pidentämään lattioiden käyttöikää.

Diverseyn valikoimasta löytyy valitasi mukaan sopiva menetelmä ja/tai puhdistus- ja hoitoaine, joiden avulla kustannukset pysyvät hallinnassa. Diverseyn edustaja on apunasi lattiamateriaalin tunnistamisesta alkaen ja hän osaa suositella lattioille oikeanlaiset puhdistus- ja hoito-ohjeet.  Diverseyn ohjeita noudattamalla lattiat pysyvät edustavina, lattian käyttöikää saadaan pidennettyä ja peruskunnostuksen aikaväliä lyhentää.

 

FI - Twister flera