Kiinteistöjen siivous
Tarkoituksenmukaista puhtautta

Thumbnail Thumbnail

Tarkoituksenmukainen lähestymistapa siivoukseen

 

Lattioiden ja kalusteiden puhtaus ja siisteys ovat tärkeimpiä rakennuksen sisätilojen edustavuuteen vaikuttavia tekijöitä. Jos pintoja ja lattioita ei hoideta oikein, johtaa se nopeasti niiden kunnon heikkenemiseen ja kalliisiin vaihtokustannuksiin. Haasteena on se, kuinka saavuttaa pintojen suojaamiseen ja turvallisuuteen liittyvät vaatimukset pienenevällä budjetilla, kun henkilöstöstä on puutetta ja aikaa on vähän.

 

Olemme kehittäneet kattavia, selkeitä ja helposti käyttöön otettavia puhdistusratkaisuja, jotka vastaavat kaikkiin puhtaus- ja hygieniahaasteisiin. Valikoimaamme kuuluu päivittäin käytettäviä ylläpitosiivousaineita, jotka sopivat kaikille pinnoille, tehopuhdistusaineita vaativiin kohteisiin ja likaan sekä erikoispuhdistusaineita eri lika- ja tahratyypeille sekä vaativiin hygieniakohteisiin.

 

Rakennusten hoito

 

Diverseyn ratkaisut yhdistettynä oikeisiin siivousvälineisiin, -laitteisiin ja -koneisiin sekä palveluihin auttavat asiakkaitamme optimoimaan toimintojensa suorituskykyä ja kannattavuutta, jotta he voivat keskittyä ydinliiketoimintaan:

  • Kannattava kasvu on liiketoiminnan kivijalka. Diversey tarjoaa ratkaisuja, jotka auttavat uusien asiakkaiden hankinnassa, olemassa olevien asiakkuuksien optimoinnissa, palveluiden laajentamisessa ja uusille markkinoille siirtymisessä.

  • Käyttöpääoman optimointi: Taloudellisten resurssien hallinta on elintärkeää tuloksen kannalta. Diversey auttaa virtaviivaistamaan hankintoja, pienentämään varastoa ja minimoimaan laitteiden huoltokustannukset. Kassavirta on erittäin tärkeää kasvulle, joten tavoitteenamme on auttaa sinua kulutuksen optimoinnissa.

  • Edullisemmat käyttökustannukset: Diverseyn järjestelmäratkaisut ovat suunniteltu kulutuksen, jätteiden määrän ja kustannusten vähentämiseen. Tarkastelemme siivouksen kokonaiskustannuksia työvoimasta laatuun, tuotteisiin ja pääomaan saakka. Autamme jokaisessa vaiheessa tekemään toiminnoista sujuvampia, ympäristömyötäisempiä ja kustannustehokkaampia.

  • Ihmisten suorituskyky ja turvallisuus: Parhaan tuloksen saaminen henkilöstöstä ja heidän turvallisuutensa takaaminen on se, mikä erottaa palvelualalla hyvän erinomaisesta. Diversey suhtautuu turvallisuuteen erittäin vakavasti ja tukee tuotteidensa, koulutuksensa ja tukensa avulla tapaturmien ennaltaehkäisyä.

  • Vastuullisuus: Kestävässä kehityksessä on kyse ihmisten, planeetan ja tuottavuden huomioinnista. Siinä on kyse tasapainosta. Se on ollut Diverseyn liiketoiminnan painopiste jo pitkään. Jokapäiväiset huolenaiheet, kuten sisäilman laatu, vihreät siivousmenetelmät ja ympäristövaikutukset, valtaavat nopeasti alaa ja vaikuttavat ostopäätöksiin. Emme auta ainoastaan reagoimaan, vaan myös johtamaan.

  • Innovaatiot: Yhteistyökumppaneiden tulee tarjota jatkuvasti uusia ideoita, jotta liiketoimintaa voidaan kehittää ja kasvattaa. Diversey on maailman johtava puhtaus- ja hygieniaratkaisujen tarjoaja, jolla on vuosikymmenten kokemus terveydenhuollosta, jälleenmyynnistä, ruokapalveluista, majoitustoiminnasta, ruoanvalmistuksesta ja pakkausratkaisuista. Autamme asiakkaitamme tuottoisaan kasvuun markkinatietoutemme, tuote- ja menetelmäjärjestelmiemme, ja tukemme avulla.