Elintarvikkeiden ja juomien valmistus

Thumbnail Thumbnail

Puhdistusratkaisuja, tekniikkaa, laajaa teollisuuden tuntemusta ja suunnitellut kehitysohjelmat elintarvikkeita ja juomia valmistaville yrityksille

 

Mikä erottaa tarjontamme muista? Toimitilasi koosta riippumatta Diversey tuottaa jatkuvasti ratkaisuja elintarvike-, juoma- ja meijerituotantoon. Tuottamamme ratkaisut voidaan räätälöidä vastaamaan erityistarpeita ja asiakkaan puhdistus- ja sanitaatioprosesseja voidaan virtaviivaistaa. Todellisena kumppanina työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa suojellaksemme heidän mainettaan ja tuotemerkkiään hygieniaratkaisujen avulla, jotka parantavat elintarviketurvallisuutta koko laitoksessa.

 

Elintarvikkeiden ja juomien tuotantolaitosten hygienian asiantuntijat

 

Asiantuntijuuden ja hyvien käytäntöjen kehittämisen osaamisen ansiosta Diversey ymmärtää, miten tilasi pidetään puhtaana ja tuotteesi turvassa. Laajan tuotevalikoimamme avulla kumppaneillamme on pääsy kemikaaleihin, laitteisiin, tietopohjaisiin palveluihin (Knowledge Based Services, KBS) ja koulutusratkaisuihin, joita tukee vuosikymmenien maailmanlaajuinen kokemus.