Yhteisen Arvon Luominen

CSV Header CSV Header

Diverseyn yhteiskuntavastuuohjelmien (CSR) puitteissa työskentelemme eri puolilla maailmaa olevien kumppaneiden kanssa parantaaksemme elämää yhteisöissä, joissa toimimme. Työntekijöiden vapaaehtoistyö, katastrofiapu ja tuotelahjoitukset heijastavat Diverseyn pyrkimyksiä olla hyvä yrityskansalainen. Sen lisäksi Diversey laajentaa vastuun yhteisen arvon (CSV) luomiseen. Yhteistyössä asiakkaidemme ja muiden sidosryhmien kanssa vastaamme yhteisiin sosiaalisiin ja ympäristöön liittyviin haasteisiin. Molempia osapuolia hyödyttävät ohjelmat, kuten Soap For Hope ja Linens For Life, edesauttavat kestävää kehitystä sosiaalisilla, ympäristöllisillä ja taloudellisilla eduilla.

 

SOAP FOR HOPE™

Yli 7 miljoonaa lasta kuolee vuosittain sairauksiin, jotka voitaisiin ehkäistä paremman käsihygienian avulla. Ja joka vuosi keskimääräisessä 400 huoneen hotellissa syntyy 3,5 tonnia kiinteää saippuajätettä. Tämä jäte joko menee kaatopaikalle tai kuljetetaan erityiseen kierrätyslaitokseen, mikä aiheuttaa hotelleille kustannuksia.

Soap for Hope opettaa riskiryhmiä pelastamaan hotellien käytetyt saippuapalat ja muuttamaan niistä uutta saippuaa.

 

Soap For Hope

 

LINENS FOR LIFE™


Linens for Life -ohjelmalla on yksinkertainen mutta tehokas tavoite: Antaa katastrofien vuoksi kotiseudultaan siirtymään joutuneille ihmisille tukea Diverseyn ja hotelliasiakkaidemme taholta. Tämän ohjelman avulla useat yhteisön perheet voivat ansaita pienen toimeentulon muuttamalla hotellien hylkäämät liinavaatteet uusiksi ja hyödyllisiksi tuotteiksi, joita he voivat myydä. Samaan aikaan hotellit voivat kierrättää tarpeettomat liinavaatteet tavalla, jolla on todellista merkitystä, auttaen ihmisiä, jotka ovat menettäneet kaiken luonnonkatastrofissa ja jotka asuvat pakolaisleireillä.

Yhteisölle annetaan peruskoulutusta Diverseyn lahjoittamien ompelukoneiden käyttöön paikallisen hyväntekeväisyysjärjestön toimesta. Koulutuksen saatuaan he voivat työskennellä pakolaisleirin yhteisrakennuksessa antaakseen hotellien lahjoittamille liinavaatteille uuden elämän. Uudet tuotteet ovat esimerkiksi tyynyliinoja, laukkuja ja vaatteita, jotka myydään ansaitakseen pientä tuloa niitä valmistaville ihmisille.

 

Linens For Life