Diversey ServiceNow
Virtuaalinen Tekninen Tuki
 

Remote technical service Diversey Remote technical service Diversey

 

Palvelumme auttaa sinut takaisin toimintaan muutamassa minuutissa

 

Toisinaan asiat eivät suju suunnitelmien mukaan.

Laitteiden käyttökatkoksilla on taloudellisia vaikutuksia ja ne heikentävät toiminnan tehokkuutta.

Sinulla on kuitenkin mahdollisuus vaikuttaa käyttökatkosten määrään toiminnassasi!

Toimitilojesi jokaisella roolilla ja panoksella on suuri merkitys toiminnalle. Haluamme, että voit sijoittaa aikaasi toimintasi kehittämiseen etkä joutua ratkomaan ongelmia.

Innovatiivisen Diversey ServiceNow palvelun avulla pystyt ennakoimaan ja tunnistamaan mahdollisia riskejä ennen kuin niistä tulee ongelmia.
Kun apua tarvitaan, saat yhteyden nopeasti ja helposti, vain napin painalluksella, ja pääset takaisin normaaliin toimintaan muutamassa minuutissa.

 

Joten miksi odotella, kun ei enää ole pakko?

 

Diversey ServiceNow

 

Näin Diversey ServiceNow toimii

 

Diversey ServiceNow

Ohjattu tuki

Henkilökohtainen kokemus; Diverseyn asiantuntija on aivan kätesi ulottuvilla. 

Lisätyn todellisuuden eli AR:n (Augmented reality) ansiosta asiantuntijamme voivat diagnosoida ja ratkaista ongelmia etänä. Siten pystyt hetkessä jatkamaan keskytynyttä toimintaa.

Ohjatun virheenmäärityksen, korjauksen ja seurannan ansiosta myös oma osaamisesi lisääntyy.

 

 

di

 

Diversey Technical Expert

Henkilökohtainen asiantuntija

Auttaa epäselvissä tilanteissa.

Joissakin tapauksissa henkilökohtainen tuki on paras vaihtoehto. Kattava etukäteinen diagnoosi varmistaa tarkemman ja välittömän ongelmanratkaisun.

 

 

 

Diversey ServiceNow on hyvä esimerkki Diverseyn sitoumuksesta tarjota ammattilaisille aikaa säästäviä palveluja.  

Lisäksi Diversey ServiceNow auttaa meitä vähentämään tarpeetonta matka-ajoa, mikä puolestaan vähentää yrityksemme CO2-päästöjä.  

Virtual Service images

 

Joonas Lahtinen Diversey Suomi

Diversey Suomen TCS-edustaja Joonas Lahtinen: Mitä pidät virtuaalipalvelusta?
Se on aivan kuten useimmat parhaat ideat - se saa miettimään, miksi emme ole käyttäneet tällaista palvelua enemmän aiemmin. Se on win-win-tilanne kaikille. Parhaassa tapauksessa sinä ja asiakkaasi säästätte paljon aikaa ja rahaa, pahimmassakin tapauksessa saatte lisää tietoa ongelmasta ja olette paremmin valmistautuneita työhön kohteessa. Tulevaisuudessa vain taivas on rajana, kun mietimme vielä parempia tapoja tarjota etäpalveluja asiakkaille. Teknologia ottaa koko ajan valtavia harppauksia eteenpäin, joten on vain meidän tietämyksestä ja mielikuvituksestamme kiinni, miten voimme käyttää sitä hyödyksemme.

Miten tämä on muuttanut työskentelytapojasi?
Olemme tehneet tätä Suomessa silloin tällöin jo vuosien ajan, mutta pelin muutti se, että nyt ajattelemme sitä yhtenä perustyökaluna joka päivä. Nyt kun saan uuden huoltotilauksen, ensimmäinen kysymykseni itselleni on: "Onko tämä mahdollista ratkaista etänä?". Ei vie kovin paljon aikaa yrittää ratkaista tapaus etänä, ja jos se onnistuu, on säästynyt paljon aikaa. Volyymi on avainasemassa tässäkin asiassa, mitä enemmän saat ratkaistua keikkoja etänä, sitä enemmän sinulla on aikaa niille, jotka todella tarvitsevat sinua paikan päällä.

Kerro joku hyvä esimerkki?
Viimeisin esimerkki on asiakkaasta, jolla oli Taski swingo 455 ja se ei antanut vettä. Työ oli täysin toisessa suunnassa kuin mikään muu työni lähipäivinä, ja viikonloppu oli tulossa. Soitin suoraan koneen käyttäjälle ja teimme yhdessä kaikki tarkistukset koneelle, ja lopulta saimme vesiletkusta likaa pois. He saivat koneen toimimaan melkein viikkoa aikaisemmin kuin minä olisin päässyt paikalle.

 

 

Teknisen tuen tarpeessa?

Soita 020 7474 230 ja pyydä Diversey ServiceNow -palvelua