Siivouspalveluliikkeet

Thumbnail Thumbnail

Ei vain tuotteita - vaan innovatiivisiä ratkaisuja, jotka tuovat arvoa kiinteistöjen kunnosta huolehtiville palveluliikkeille. 

 

Siivouspalvelujen tarjoaminen julkisille tai yksityiseille asiakkaille ei ole helppoa nykyisillä kilpailuun perustuvilla markkinoilla. Asiakkaasi odottavat yksinkertaisesti enemmän, olipa kyse sitten säästöjen tuottamisesta, kestävästä kehityksestä tai laadukkaasta puhtaudesta. Puhtaus-  ja hygienia-alan globaalina toimijana ymmärrämme nämä haasteet ja siksi kehitämme jatkuvasti ratkaisuja, jotka auttavat sinua kiinteistön puhtauden tuottamisessa menestyksekkäästi. Yhdistämällä innovatiiviset puhdistusaineet, siivousvälineet ja -koneet arvoa tuoviin puhdistusjärjestelmiin, autamme asiakkaitamme tuottamaan todellista toiminnan tehokkuutta ja kohtaamaan haasteet älykkäillä ratkaisuilla.

 

FI - BSC_11A_IPRESENT.jpg

 

Tuki ja yhteistyö 

Haluamme olla kumppanisi ja auttaa sinua menestyksessä, jotta voit vähentää käytettävien tuotteiden määrää, puhtauden tuottamisessa syntyvää jätettä sekä kustannuksia pitkällä aikavälillä. Olemme valmiina auttamaan sinua kaikissa vaiheissa, jotta voit tarjota turvallista, vihreämpää ja kustannustehokkaampaa puhtautta.  

 

Tuotteiden optimointi
Tarjoamme apua kaikilla puhtauden ja hygienian osa-alueilla mm. lattioiden ja tasopintojen puhdistus- ja hoito, WC- ja saniteettitilojen puhtaus ja hygienia, erikoissiivouksen eri kohteet sekä jaamme tietämyksemme myös infektioiden torjunnassa. 

 

Asiantunteva tuki
Luotettava, kaikkiin puhdistustarpeisiisi vastaava palvelu tukee sinua ja tiimiäsi myynnin, markkinoinnin, hinnoittelun sekä teknisen tuen avulla.

 

Yhteistyö asiakkaidemme eduksi
Globaalina yrityksenä ja vuosikymmenten kokemuksen ansiosta teemme yhteistyötä puhtaus- ja hygienia-alan eri asiantuntijoiden ja organisaatioiden kanssa. Tämä tieto-taito on asiakkaidemme käytettävissä.

 

Tuki ja koulutus
Järjestämme käytännön koulutusta sinulle ja asiakkaillesi, jotta voimme taata alan parhaat käytännöt ja tietämyksen uusimmista puhdistusteknologioista.

 

Digitaaliset työkalut
Asiakkaamme voivat hankkia täydennyskoulutusta ja tuotetietoja käyttämällä digitaalisten työkalujen verkkosivustoamme e-oppimis- ja e-työkalualustojemme kautta sekä videoiden ja painetun materiaalin avulla.