Diverseyn tavoitteena on suojella ihmisiä ja huolehtia heistä päivittäin. Diversey on ollut ja tulee aina olemaan edelläkävijä ja elämän mahdollistaja. Etsimme jatkuvasti uusia innovatiivisia vallankumouksellisia puhdistus- ja hygieniaratkaisuja, joiden avulla haluamme ansaita asiakkaidemme luottamuksen kaikilla toimintasektoreillamme maailmanlaajuisesti. Toimialojamme ovat mm. ruokapalvelut, kiinteistönhuolto,  vähittäiskauppa, terveydenhuolto, hotelli- ja ravintolapalvelut sekä elintarvike- ja juomateollisuus. Diversey tarjoaa puhtaanapidon ja hygienian kokonaisratkaisuja, joiden menetelmät perustuvat kemikaaleihin, koneisiin ja kestävään kehitykseen. Kaikki, mitä teemme, pohjautuu luontaiseen uskomukseen siitä, että puhdistus ja hygienia ovat elintärkeitä asioita ja toimintamme on elintärkeää palvelua. 

 

Hyödyntämällä 95 vuoden asiantuntemusta ja tietoa Diversey kehittää puhtaanapidon ratkaisuja, jotka mahdollistavat elämän. Diversey tarjoaa räätälöityjä asiakasratkaisuja, joka mahdollistavat kestävän kehityksen toteutumisen. Suojelemme ja parannamme ympäristöä, sillä asiakkaan tarpeet ovat kaiken toimintamme ytimessä. Diverseyn eettinen sitoutuminen näkyy kaikissa tuoteratkaisuissa sekä päivittäisissä suhteissa henkilökunnan, asiakkaiden ja planeettamme kanssa. Tämä etiikka ohjaa sitoutumistamme tulevaisuuden edelläkävijöinä sekä yhteyksien ja innovaatioiden luojina.

 

Internet of Clean on keskeinen toimintamme kannalta, sillä se tuo yhteen koneet ja mielen ja auttaa varmistamaan, että hyödynnämme puhtaus- ja hygieniadataa toiminnan tehostamiseen ja henkisen pääoman parhaaseen mahdolliseen käyttöön. Diversey parantaa tuottavuutta, laskee kokonaiskäyttökustannuksia ja suojelee asiakkaiden tuotemerkkejä ja brändejä. 

 

Yhtiön päätoimipaikka: Fort Mill, Pohjois-Carolina, Yhdysvallat. Lue lisää osoitteesta www.diversey.com tai seuraa meitä sosiaalisessa mediassa. 

 


VISIO

Terve ja turvallinen maailma, jossa ihmiset voivat vapaasti elämää elämäänsä.


MISSIO

Suojella ja pitää huolta ihmisistä ensiluokkaisten hygienia-, infektioidentorjunta- ja puhdistusratkaisujen avulla. Caring. Protecting. Always.


BRÄNDIARVOT

Brändiarvot heijastavat sitä, mitä me edustamme ja mihin me uskomme. Ne ohjaavat toimintaamme ja asettavat standardin sille, miten brändimme nähdään ympäröivässä maailmassa.

Uskomme toimintaan, joka on rohkean välittävä

Välitämme työntekijöistämme, kumppaniyhtiöistämme, asiakkaistamme, planeetastamme ja antamistamme lupauksista.Välittäminen kuuluu olennaisena osana kaikkeen, mitä teemme ja mihin uskomme.

Uskomme kurinalaiseen toimintaan ja yritteliäisyyteen

Tavoittelemme väsymättä uusia ja tuoreita ideoita. Loputon sisumme ja luja määrätietoisuutemme parantavat aiempia suorituksiamme. Kohtaamme haasteet päättäväisesti, nostamme rimaa päivittäin ja suoriudumme voittajina.

 

Uskomme ratkaisuun johtaviin päätöksiin

Itsellemme asettamat vaatimukset ovat korkealla, minkä vuoksi joudumme tekemään vaikeita päätöksiä. Emme suhtaudu päätöksiin kevyesti, mutta olemme valmiit tekemään raskaitakin päätöksiä liiketoimintamme ja henkilöstömme hyväksi.