Tietoja Diversey

Thumbnail Thumbnail

Diverseypyrkii suojelemaan ihmisiä ja huolehtimaan heistä joka päivä. Diversey on ollut ja tulee aina olemaan edelläkävijä ja elämän helpottaja.Pyrimme jatkuvasti toimittamaan vallankumouksellisia puhdistus- ja hygieniateknologioita, jotka tarjoavat täyden luottamuksen asiakkaillemme kaikilla maailmanlaajuisilla aloillamme.Näitä ovat muun muassa:kiinteistönhoito, terveydenhuolto, hotellit, vähittäismyynti, ruokapalvelut sekä ruokien ja juomien valmistus. Diversey tarjoaa puhdistus-, desinfiointi- ja ylläpitotuotteita, -järjestelmiä ja -palveluita, jotka integroivat tehokkaasti pesuaineet, koneet ja kestävyysohjelmat.Kaikki, mitä teemme, perustuu luontaiseen uskomukseen siitä, että puhdistus ja hygienia ovat elintärkeitä asioita ja että toimintamme on elintärkeää palvelua.

 

Diversey kehittää 95 vuoden aikana kerätyn asiantuntemuksensa avulla puhdistusteknologioita, jotka suojelevat ihmiselämää tarjoamalla räätälöidyn ja asiakaskeskeisen lähestymistavan, joka tuottaa kestäviä ratkaisuja.Haluamme suojella ja parantaa ympäristöä, ja toimimme kaikessa asiakkaiden tarpeet huomioiden. Diverseyn eettinen sitoutuminen on näkyvissä kaikissa tuotteissamme ja päivittäisessä kanssakäymisessämme henkilöstömme, asiakkaidemme ja ympäristömme kanssa.Tämä etiikka ohjaa sitoutumistamme tulevaisuuden edelläkävijöinä sekä yhteyksien ja innovaatioiden luojina.

 

Internet of Clean™ on erittäin tärkeä liiketoiminnallemme, sillä se yhdistää ihmisajattelun ja koneet. Näin voimme muuntaa puhdistus- ja hygieniatiedot tehokkaiksi toiminnoiksi ja lisätä inhimillisen pääoman kunnioitusta. Diversey edistää merkittäviä tuottavuuden parannuksia, alempia käytön kokonaiskustannuksia ja brändin turvaamista.Diverseyn pääkonttori sijaitsee Forth Millissä Yhdysvalloissa. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti noin 9 000 ihmistä, ja liikevaihto oli vuonna 2017 noin 2,6 miljardia dollaria.

 


VISIO

Terveellinen ja turvallinen maailma, jossa ihmiset ovat vapaita elämään elämäänsä.


MISSIO

Suojella ja huolehtia ihmisistä joka päivä olemalla tulevaisuuteen keskittyvien puhdistus- ja hygieniateknologioiden edelläkävijä.


BRÄNDIARVOT

Brändiarvot heijastavat sitä, mitä me edustamme ja mihin me uskomme. Ne ohjaavat toimintaamme ja asettavat standardin sille, miten brändimme nähdään ympäröivässä maailmassa.

 

Uskomme rohkeaan välittämiseen

Välitämme työntekijöistämme, kumppaniyhtiöistämme, asiakkaistamme, planeetastamme ja antamistamme lupauksista.Välittäminen kuuluu olennaisena osana kaikkeen, mitä teemme ja mihin uskomme.

 

Uskomme ahkeraan yrittämiseen

Tavoittelemme väsymättä uutta ja seuraavaa ideaa.Lannistumaton intomme ja jatkuva päättäväisyys on se, mikä saa meidät olemaan tänään parempia kuin eilen Kohtaamme haasteet pystypäin, nostamme rimaa joka päivä ja voitamme.

 

Uskomme ratkaisevien päätösten tekemiseen

Itsellemme asettamat vaatimukset ovat korkealla, minkä vuoksi joudumme tekemään vaikeita päätöksiä.Emme suhtaudu näihin päätöksiin kevyesti, mutta olemme valmistautuneet tekemään nämä valinnat yrityksemme ja ihmistemme hyväksi.