Puhtauden internet
Muuta näkökulmasi siivoukseen

Thumbnail Thumbnail

Internet of Clean - Puhtauden Internet

 

Internet of Clean (”puhtauden internet”) on uusi alusta, joka seuraa etänä välineitä, koneita ja toimintaa anturien tuottaman datan perusteella. Data-analytiikan avulla on mahdollista saada kattava kuva toiminnoista, annostelusta, ohjeiden noudattamisesta ja koneiden toiminnasta. Alustaan kuuluu digitaalinen portaali ja helppokäyttöiset koontinäytöt, joista käyttäjät voivat tarkastella tietoja ja kehityssuuntia. Nämä mitattavat tiedot tarjoavat asiakkaillemme hyödyllisen ja reaaliaikaisen katsauksen eri toiminnoista, joka on saatavilla helposti ja nopeasti ymmärrettävinä keskeisinä suorituskykyindikaattoreina. Yksityiskohtaisen katsauksen avulla voit parantaa laatustandardejasi ja vähentää samalla siivous- ja hygieniaohjelmien kuluja.

 

Internet of Clean -alustan todellinen arvo on siinä, että sen avulla voidaan suojata ihmisiä ruokamyrkytyksiltä ja sairaaloita voidaan auttaa vähentämään hoitoon liittyvien infektioiden aiheuttamia kuluja. Se auttaa suojelemaan brändiäsi, parantamaan asiakastyytyväisyyttä, säästämään vettä ja energiaa, parantamaan työn tuottavuutta ja etäkouluttamaan henkilöitä. Internet of Clean suojaa sinut, lapsesi ja omaisuutesi ja muuttaa siivousalan. Kun eri osa-alueet yhdistetään toisiinsa, ne muuttavat palvelumallit reagoivista aktiivisiin ja ennakoiviin. Laitteet tarjoavat yrityksille mahdollisuuden etävalvoa toimintaansa ja parantaa näin tuottavuutta, turvallisuutta ja toiminnan tehokkuutta. IoC:n avulla asiakkaat voivat lisätä tuottavuutta, ohjeiden noudattamista, toiminnan tehokkuutta ja kestävyyttä.

 

Palvelun voi nähdä uudella tavalla Internet of Clean -alustalla. Etävalvotun toiminnan avulla ongelmat voidaan ennakoida ja hoitaa aktiivisesti vähentäen seisokkeihin kuluvaa aikaa. Nämä teknologiat vaikuttavat alaamme tavoilla, joita emme ole ennen osanneet kuvitella. Ne mullistavat siivouksen ja lopputuloksen mittauksen. Internet of Clean sisältää eri palveluita, kuten IntelliTrail®, IntelliDish™ ja IntelliLinen.

 

Diversey - Oppimisen hallintajärjestelmä

Tee oppimisesta tehokkaampaa yrityksellesi, kouluttajillesi ja työntekijöillesi tarjoamalla heille huipputason oppimisen hallintajärjestelmä.