Henkilökohtainen hygienia
Koska jokainen hetki on tärkeä

Thumbnail Thumbnail

Toimialasta riippumatta käsihygienialla ja ihon hyvällä kunnolla on suuri merkitys

Diversey on sitoutunut uudistamaan henkilökohtaisen hygienian tuotevalikoimaa jatkuvalla innovoinnilla ja asiakkaiden kanssa toteutettavalla yhteistyöllä. Hygieniaratkaisumme tukevat monenlaisia tarpeita eri toimialoilla, kuten hotelleissa, ruokapalveluissa, terveydenhuollossa ja vähittäismyynnissä.

 

Henkilökohtaisen hygienian ratkaisujen johtaja

Kun kyse on vieraidesi ja työntekijöidesi terveydestä ja turvallisuudesta, käsihygienialla on keskeinen merkitys haitallisten mikrobien hallinnassa. Diversey kehittää tehokkaita ja turvallisia ratkaisuja, jotka vastaavat erilaisten tilojen ja toimialojen tarpeisiin ja haasteisiin.

 

Asiakastilat

Toimitilojesi puhtaus luo asiakkaillesi vaikutelman myös muiden tilojen hygienian tasosta. Mahdollisuus hyvän käsihygienian toteutukseen ja hygieniatuotteiden saatavuuteen kertoo asiakkaille paljon myös yrityksen toiminnasta. Diversey tarjoaa turvallisia, suljettuja ja lukollisia järjestelmiä jotka takaavat käsihygieniavalmisteiden saatavuuden, asiakastyytyväisyyden ja turvallisuuden. 

 

Tuotantotilat
Me Diverseyllä haluamme, että voit keskittyä liiketoimintaasi, joten suunnittelemme turvallisempia, yksinkertaisempia ja helppokäyttöisempiä hygieniatuotteita, jotka yhdistyvät luontevasti päivittäisiin toimintoihisi. Näin henkilökuntasi voi toimia aina samojen korkeiden vaatimusten mukaisesti toimipaikasta ja alueesta riippumatta.

 

Luokkahuoneet
Opiskelijoiden ja henkilökunnan turvallisuus on ykkössijalla. Hyvä käsihygienia on tehokkain tapa pysäyttää erilaisten infektioiden ja tartuntojen leviäminen kouluissa. Tarjoamme tehokkaita käsihygieniaratkaisuja, jotka pysäyttävät taudinaiheuttajien leviämisen. Valikoimaamme kuuluu myös herkkäihoisille sopivia Allergia- ja Astmaliiton hyväksymiä tuotteita, jotka eivät sisällä yleisimpiä allergioita aiheuttavia aineosia, kuten hajusteita ja väriaineita.

 

Terveydenhuolto
Hyvä ja huolellinen käsihygienia on tehokkain yksittäinen keino pysäyttää tartuntojen leviäminen. Haluamme edistää hyvää käsihygieniaa tarjoamalla ratkaisuja, jotka auttavat toteuttamaan ammattilaisten käsihygieniaohjeistuksia ja -suosituksia

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/infektioiden-ehkaisy-ja-torjuntaohjeita/kasihygieniaohjeet-ammattilaisille

https://www.who.int/infection-prevention/publications/hand-hygiene-2009/en/

 

Hotellihuoneet
Hygieniatuotteet, joita tarjoat asiakkaidesi käyttöön, kertovat hygienian tärkeydestä ja antavat sinulle mahdollisuuden tuottaa lisäarvoa asiakaskokemukseen. Teemme läheistä kehitysyhteistyötä asiakkaidemme kanssa tarjotaksemme visuaalisesti houkuttelevia ja räätälöityjä hygieniatuotteita. Hygieniatuotevalikoimassamme on tunnettuja ja arvostettuja tuotemerkkejä. Tuoteratkaisumme ovat kustannustehokkaita, vähentävät muovijätettä sekä edistävät kestävää kehitystä.

 

Luotetut tuotevalikoimat

Kattavan kansainvälisen valikoimamme ansiosta voimme huolehtia eri toimialojen tarpeista. Asiakkaamme arvostavat ratkaisujemme luotettavuutta, innovatiivisuutta ja kustannustehokkuutta. 

 

Globaali saatavuus

Toimimme kuudella mantereella ja olemme sitoutuneet luomaan kestävää kehitystä parantamalla ihmisten elämää eri puolilla maailmaa. Pyrimme vastaamaan hygianiahaasteisiin niillä alueilla, joissa me ja asiakkaamme toimimme.

 

Soap For Hope™

Yli 7 miljoonaa lasta kuolee joka vuosi tauteihin, jotka voitaisiin estää helposti hyvällä käsienpesulla. Tavallinen 400 huoneen hotelli tuottaa vuosittain 3,5 tonnia kiinteää saippuajätettä. Nuo jätteet menevät joko kaatopaikalle tai globaaliin kierrätyslaitokseen, mikä aiheuttaa hotelleille huomattavia kustannuksia.

Soap for Hope -ohjelmassamme saippuajäämistä valmistetaan uusia saippuapaloja ja sillä tavalla mahdollistetaan  riskialttiita yhteisöjä parantamaan käsihygieniaa.

 

Private Organizations for Patient Safety (POPS) ja käsihygienia

Pyrimme hyödyntämään globaaleja vahvuuksiamme Maailman Terveysjärjestön perustaman Private Organizations for Patient Safety -järjestön jäsenyyden kautta edistääksemme WHO:n suositusten käyttöönottoa eri puolilla maailmaa, mukaan lukien kehitysmaissa.

Työskentelemme yhdessä vähentääksemme infektioita eri puolilla maailmaa.