Infektioiden torjunta
Vähennä riskejä. Paranna tuloksia.

Thumbnail Thumbnail

Tutkimustuloksiin perustuvat tuoteratkaisut infektioiden torjuntaan.

 

Terveydenhuollon tuoteratkaisujen tulee pohjautua ja vastata tämän päivän alati muuttuviin tarpeisiin. Niitä ovat tutkitut sekä todistetusti tehokkaat puhdistus- ja desinfiointiaineet sekä puhdistuskäytännöt. Tuotteet, jotka eivät vain paranna potilasturvallisuutta vaan myös lisäävät henkilöstön tuottavuutta ja alentavat hoidon kokonaiskustannuksia. Jokainen näistä osa-alueista ovat ensiarvoisen tärkeitä infektioiden päivittäisessä torjunnassa. 

 

Tuoteratkaisut infektioiden torjuntaan

 

Diversey on kehittänyt ja tuonut markkinoille infektioiden torjuntaan monia ainutlaatuisia tuoteratkaisuja. Näitä ovat mm. patentoitu kiihdytettyyn vetyperoksiditeknologiaan perustuva stabiloitu vetyperoksidi (AHP®), joka on nopea, tehokas, turvallinen ja ympäristömyötäinen.

Valikoimastamme löytyy puhdistus- ja desinfiointiaineet, joissa on huomioitu tehokkuus sekä potilaiden, henkilöstön ja käyttäjien ja ympäristön turvallisuus. Infektiota ehkäisevät ratkaisumme lisäävät potilasturvallisuutta sekä turvallisiä ja hygieenisiä hoitoympäristöjä.

 

Oxivir: Tehoa, turvallisuutta ja ympäristömyötäisyyttä

OxivirOxivir-desinfiointiaineet ovat uuden ajan vaihtoehto perinteisille desinfiointiaineille. Oxivir-tuotesarjan tuotteet ovat nopeavaikutteisia, laajakirjoisia desinfiointiaineita tehostetulla puhdistusvoimalla. Ne ovat turvallisia tilojen käyttäjille, henkilökunnalle, potilaille, asiakkaille, vierailijoille, pinnoille ja ympäristölle.  Vaikuttava aine, vetyperoksidi, hajoaa vedeksi ja hapeksi vain muutaman minuutin käytön jälkeen.

 

Lisätietoja linkin takana.

 

IntelliCare - täydellinen ja älykäs ratkaisu käsihygienian toteuttamiseen

 

Kaiken kattava ja älykäs käsihygieniaratkaisu, joka on suunniteltu estämään infektiot ja parantamaan hygieniaa. Patentoitu IntelliCare™-annostelija siirtyy saumattomasti kosketusvapaasta tilasta manuaaliseen esim. virran loppuessa paristoista - näin varmistetaan, että hyvä käsihygieniataso säilyy keskeyttämättömänä. 

 

 IntelliCare: Täydellinen ja älykäs käsihygieniaratkaisu

IntelliCareAina toimiva annostelija vähentää infektioiden riskiä terveydenhuollossa ym. korkean hygieniavaatimusten alueilla.

Lisätietoja linkin takana.

 

 

 

 

Moonbeam™3 - uusi kulma kovien pintojen desinfiointiin

 

MoonBeam on siirrettävä ja tehokas desinfiointiyksikkö, joka desinfioi nopeasti, luotettavasti ja vastuullisesti. Se on suunniteltu desinfioimaan potilashuoneiden, toimenpidehuoneiden, leikkaussalien ja saniteettitilojen kosketuspinnat nopeasti ja tehokkaasti. Sitä voi käyttää myös lääkinnällisten laitteiden ja apuvälineiden, kiinteiden laitteiden, näppäimistöjen, monitorien. linjastojen ja liikkuvien työasemien desinfiointiin.

 

MoonBeam™3 : Uusi kulma kovien pintojen desinfiointiin

MoonBeam 3Kolme erikseen säädettävää, nivellettyä desinfiointivartta voidaan asettaa lähes mihin tahansa kulmaan UVC-valon kohdistamiseksi. Näin UVC-valon annos on maksimaalinen, mutta virrankäyttö vähäinen. Käyttäjä voi säätää valopäitä optimoidakseen UVC-valon määrän pinnoilla ja laitteilla. EI varoaikaa, tilat käytettävissä välittömästi käytön jälkeen!

Lisätietoja linkin takana.