Diversey työnantajana

Careers Header Careers Header

Tavoitteenamme on suojella ja pitää huolta ihmisistä joka päivä. Diversey on ollut ja tulee aina olemaan edelläkävijä ja elämän mahdollistaja. Pyrimme jatkuvasti tuottamaan innovatiivisia ja vallankumouksellisia puhdistus- ja hygieniaratkaisuja, jotka tarjoavat turvallisuutta ja tehokkuutta asiakkaillemme toimialasta riippumatta, kaikkialla maailmassa.

 

Visiomme on terve ja turvallinen maailma jossa ihmiset voivat vapaasti elää elämäänsä.

Me välitämme jokaisesta, myös jokaisesta työntekijästämme.

 

Tule meille töihin suojelemaan ja huolehtimaan ihmisistä joka päivä ja tarjoamaan asiakkaillemme tulevaisuuteen suuntautuneita siivous-, pesu- ja hygieniaratkaisuja.

 

Diversiteetti ja inkluusio

Suhtaudumme intohimoisesti monimuotoisuuteen, ja visiomme Diverseystä on sellainen, joka toivottaa tervetulleeksi, arvostaa ja luottaa erilaisen taustan ja kokemuksen omaaviin ihmisiin kasvun ja menestyksen avaintekijänä. Tunnustamme, että sitoutumisemme monimuotoisuuteen ja osallistamiseen lähtee liikkeelle organisaation johdosta, josta se voi siirtyä koko organisaation toimintatavaksi.

Diversey

Jotta saamme houkuteltua, rekrytoitua ja pidettyä meillä töissä parhaat työntekijät ja vaalimaan kaikki mukaanottavaa ja osallistavaa työympäristöä, meillä toimii D&I-asioille omistautunut ryhmä, joka kehittää ja toimeenpanee yhtiön D&I-strategiaa.