Tekstiilihuolto
Lisäarvoa pesulatoimintojesi jokaiseen vaiheeseen

Thumbnail Thumbnail

Tehokkaita ja vastuullisia ratkaisuja yritysten tekstiilihuoltoon 

 

Oli sitten kyseessä hotellin laadukkaat vuodevaatteet tai sairaalan hygieeniset potilaslakanat, jokainen yritys haluaa tarjota asiakkailleen tehokkaimmat ratkaisut. Diversey tarjoaa innovatiivisia tekstiilihuollon ratkaisuja, jotka eivät ainoastaan vähennä kustannuksia ja edistä vastuullisuutta, vaan vastaavat juuri sinun toimialasi ja asiakkaidesi tarpeita.

Vastuullinen lähestymistapamme

 

Maailmanlaajuisena yrityksenä olemme erittäin tarkkoja ratkaisujemme vastuullisuudesta. Siksi etsimme asiakkaillemme jatkuvasti uusia ja älykkäämpiä tapoja resurssien säästämiseksi, jotka mahdollistavat samalla taloudellisen kasvun. Keskittymällä tekstiilien koko elämänkaareen autamme yrityksiä säästämään tekstiilejä ja tehostamaan resursseja sekä yritysten tuotemerkkien että planeettamme suojelemiseksi.

 

Tekstiilihuollon asiantuntijamme tukevat asiakkaita aina tarvittaessa. Kokonaisvaltainen lähestymistapa erottaa meidät kilpailijoistamme ja antaa asiakkaillemme mitattavissa olevia tuloksia ja ratkaisuja, jotka parantavat asiakastyytyväisyyttä, laskevat toimintakustannuksia ja edistävät vastuullisempia toimintoja.

 

Tekstiilihuollon ikonit