Tiedostamme, että tarvitset muutakin kuin tuotteita turvallisen ja terveellisen oppimisympäristön ylläpitämiseksi.

 

Diverseyn innovatiiviset kemikaalit, siivousvälineet ja -koneet yhdessä sovellustemme kanssa optimoivat suorituskyvyn ja maksimoivat arvon. Asiakkaillemme olemme tietopohjainen palveluntarjoaja, jota tukevat tuhannet tutkijat ja insinöörit, sekä laitteiden, sovellusten ja teollisuuden asiantuntijat. Huippuluokan laboratoriot ovat sitoutuneet toimittamaan räätälöityjä ratkaisuja, jotka sopivat tarpeisiisi.

 

Critical Business Needs

 

Oppilaitosten tarpeisiin suunnitellut ratkaisumme

Joka päivä yli 55 miljoonaa opiskelijaa ja 7 miljoonaa henkilökunnan jäsentä käy pelkästään yli 130 000 julkisessa ja yksityisessä koulussa pelkästään Yhdysvalloissa. Kukin heistä on poissa keskimäärin noin 5 päivää vuodessa sairauden takia, yhteensä 285 miljoonaa menetettyä koulupäivää. Tutkimusten mukaan kroonisesti poissa olevat opiskelijat keskeyttävät koulun 7,4 kertaa todennäköisemmin ja poissa olevat opettajat maksavat kouluille yli 25 miljardia dollaria vuodessa, joten kannattaa sijoittaa tutkittuihin ja luotettaviin tuotteisiin.

Siksi Diverseyn pyrkimyksenä on kehittää edelleen terveyden ja hygienian ratkaisuja koulujen, ammattioppilaitoksien ja yliopistojen tarpeisiin. 

  • Toiminnallinen tehokkuus
  • Infektioiden torjunta

 

Toiminnallinen tehokkuus

Toimitilojen siivous on erittäin kilpailtu toimiala ja vain kaikkein tehokkaimmat toimijat menestyvät. Tarkastelemme puhdistamisen kokonaiskustannuksia työvoimasta tarvikkeisiin, laatuun ja pääomaan. Autamme joka askeleella tekemään toiminnastasi ohuempaa, vihreämpää ja kustannustehokkaampaa. 

 

Infektioiden torjunta kouluissa

Taudinaiheuttajien tartuntariski on jatkuvasti olemassa oleva vakava uhka meille kaikille. Koska taudinaiheuttajat kehittyvät jatkuvasti, ei ole aina selvää, missä riskit ovat ja miten niiden uhkaa voidaan lieventää. Koulutuslaitoksissa tautien leviämisen estäminen on tärkeä osa hyvää laitoshallintaa. Usein kuitenkin infektioiden ehkäisyn resursseja ja siihen liittyvää koulutusta on kouluissa vähemmän. 

Taudinaiheuttajat, kuten flunssa, norovirus ja rhinovirus, voivat kaikki levitä nopeasti ilman ennakkovaroitusta koulupopulaation kautta, mikä johtaa sairauteen ja runsaisiin poissaoloihin. Tehokkaat puhdistus- ja desinfiointikäytännöt auttavat eliminoimaan taudinaiheuttajia, mikä luonnollisesti vähentää myös tartuntariskiä. Infektioketjun katkaiseminen pintojen desinfioinnilla on välttämätöntä tautipesäkkeiden ehkäisemiseksi ja turvallisen ympäristön tarjoamiseksi opiskelijoille, vierailijoille ja henkilökunnalle.