Hotellit & Majoitus
Tarjoamme tehokkaita ja kestäviä ratkaisuja parempaan asiakastyytyväisyyteen

Thumbnail Thumbnail

Asiantunteva ja innovatiivinen kattavien ratkaisujen lähestymistapamme auttaa tuottamaan turvallisia, tehokkaita ja kestäviä palveluita

Asiakkaasi odottavat turvallisia, tahrattomia ja raikkaalta tuoksuvia toimitiloja sekä ensiluokkaista kokemusta. Koska Diversey on hygieniaratkaisujen globaali johtaja, osaamisalueena erityisesti hotellit, voit parantaa meidän avullamme asiakaskokemustasi sekä lisätä asiakastyytyväisyyttä ja -uskollisuutta. Jokaisen ratkaisumme keskiössä on liiketoimintatarpeidesi ja -haasteidesi ymmärtäminen.

Hotellien arvot

Helppokäyttöisten ja tehokkaiden ratkaisujen käyttöönotto tuo yhdenmukaisuutta kaikkiin tiloihin. Autamme löytämään ratkaisuja haasteisiisi, mukaan lukien uusien asiakkaiden löytäminen ja vanhojen asiakkaiden säilyttäminen, brändin vahvistaminen, työvoima- ja käyttökustannusten hallinta sekä kestävien ratkaisujen ja toimintatapojen noudattaminen.

Hotellien kokonaisratkaisujen tarjoaja

Asiakkaamme luottavat ratkaisuihimme, koska meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa hygieniaan. Toimimme kattavana hygieniakumppanina ja tarjoamme tukea kaikissa vaiheissa. Tarjoamme hotellitoimintasi koosta riippumatta ainutlaatuisen puhdistusjärjestelmän, joka on juuri oikea yrityksellesi.

Kattavien ratkaisujen lähestymistapa

Nämä ratkaisut voidaan maksimoida hotelliohjelmiemme avulla:

  • Älykäs ravintola
  • Kestävän kehityksen mukainen pyykinpesu
  • Tehokas huonesiivous

SÄÄSTÄ, KASVA ja SEURAA Diverseyn kanssa

SÄÄSTÄ, KASVA ja SEURAA -mallin avulla Diversey vie pyykinpesun, ravintolan ja asiakasalueiden siivoustoiminnot uudelle tasolle tuottavalla, turvallisella ja vastuullisella tavalla seuraten samalla suorituskykyäsi.

SÄÄSTÄ pesuaine-, työvoima-, käyttö- ja jätekustannuksissa tehokkaiden menetelmien ja ratkaisujen ansiosta.

KASVATA myyntiä asiakasviestinnän ja erinomaisten asiakaskokemusten ansiosta.

SEURAA suorituskykyä ja parannuksia Internet of Clean -ratkaisujen avulla.