Hotelli- ja majoitustilat
Jokainen minuutti on tärkeä aina sisäänkirjautumisesta uloskirjautumiseen saakka.

Thumbnail Thumbnail

Siivouksen on oltava nopeaa, tehokasta ja ensiluokkaista, jotta myös seuraavan asiakkaan kokemus on ainutlaatuinen.

 

Kaikki, mitä me teemme, liittyy vieraidesi tyytyväisyyteen sekä toimintojesi kestävyyteen ja tehokkuuteen. Nopeampaa, tehokkaampaa ja kestävämpää siivousta asiakastyytyväisyydestä tinkimättä tai käyttökustannuksiin liittyviä kompromisseja tekemättä.

 

FI- HOSPITALITY_25_CARPET_VACUUM_CLEANING

 

Jotta olisit edellä aikaasi, selkeytimme hotelli- ja majoitustilojemme  puhdistusratkaisuja. Puhdistusaineita on saatavana kohteiden ja tilojen koosta sekä määrästä riippuen joko käyttövalmiina liuoksina tai tiivistettyinä turvallisten annosteltulaitteiden kautta annostetuna. Tuotteita on saatavana tuoksullisina tai allergiahuoneisiin sopivina tuoksuttomina vaihtoehtoina. Ensimmäinen asia, joka toivottaa vieraasi tervetulleeksi, on puhdas joko raikkaasti tuoksuva tai puhtaan tuoksuton tila. 

 

5 tähden siivousmenetelmämme ja parhaiden siivousvälineiden käyttäminen maksimoivat kemikaaliemme tehokkuuden ja helpottavat huonesiivousta sekä vähentävät virheitä. Yksi pölyhiukkanen tai samea pesuallas voi huonontaa mainettasi.

 

Laajensimme päivittäisen siivouksen kattamaan erityisalueiden siivouksen. Asiakastyytyväisyyteen vaikuttaa merkittävästi puhdistettujen pintojen yksityiskohdat.

 

Huoneet ja tilat voidaan siivota täysin ympäristömerkillä merkityillä käyttövalmiilla tai tiivistetyillä kemikaaleilla, joita käytetään yhdessä TASKI Jonmaster-mikrokuituisten siivousvälineiden kanssa. Täydellinen ratkaisu asiakkaille, jotka haluavat pienentää hiilijalanjälkeään ja saavuttaa vihreät, kestävän kehityksen tavoitteet.