Älykkäät ratkaisut
Jatkuva parantaminen

Thumbnail Thumbnail

Diversey on hygieniaratkaisujen globaali markkinajohtaja, joka tarjoaa erikoisasiantuntemusta myös Food Service -alalla

 

Annostelujärjestelmät

Tarjoamme valikoiman tuotteita ja järjestelmiä, jotka on varmistavat suorituskyvyn, turvallisuuden ja helppouden. Ratkaisut perustuvat usein tiivistettyihin puhdistuskemikaaleihin, joita käytetään turvallisten ja helppokäyttöisten annostelulaitteiden kanssa. Diverseyn annostelulaitteissa on panostettu laimennuksenhallintaan, työntekijöiden turvallisuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Diverseyn tekniset asiantuntijat huoltavat laitteita.

 

Astianpesukoneratkaisut

Diversey ymmärtää kilpailuympäristöäsi ja uusien tehokkaiden liiketoimintaratkaisujen merkityksen tuottavuudelle ja kilpailukyvyn lisäämiselle. Siksi työskentelemmekin kansallisten kumppaneidemme kanssa voidaksemme auttaa löytämään ratkaisuja, joiden avulla voit saavuttaa mitkä tahansa liiketoimintaasi edistävät tavoitteet, päivittää astianpesukoneesi tai säilyttää joustavuuden tarpeidesi muuttuessa.

 

Palvelu ja tuki

Jokaisessa Diversey-asennuksessa noudatetaan samaa menetelmää, jotta muutos vaikuttaisi asiakkaan toimintoihin mahdollisimman vähän. Kaikkiin laitteisiin ja pesuaineisiin liittyvää tukea annetaan paikan päällä, ja myös Diverseyn asiakaspalvelun toimesta.

 

Arvon raportointi

Ajoissa tehty ja tarkka raportointi on erittäin tärkeää Diverseyn toiminnassa. Palvelutiimimme käyttävät huippuluokan raportointityökaluja arvioidakseen, tarkistaakseen ja raportoidakseen nykyisistä ja mahdollisista tulevista ongelmista samalla, kun he seuraavat suorituskyvyn parannusta.

 

Koulutus ja menettelytavat

Jokaiselle Diverseyn ratkaisulle on saatavana kattava koulutusohjelma, joka sisältyy tarjoamaan. Diverseyn teknisten toimintojen tiimi varmistaa, että työntekijöillä on laitteiden käytössä ja ratkaisujen oikeanlaisessa käytössä tarvittavat tiedot, olipa kyse sitten alkukoulutuksesta, jatkokoulutuksesta tai räätälöidystä erityisalasta/ongelmanratkaisusta.

 

Ravintolan ulkoasu

Markkinatutkimus* osoittaa, että ravintolan ulkoasulla on erittäin tärkeä merkitys asiakastyytyväisyydelle, takaisinpaluuprosentille ja positiiviselle suusanalliselle markkinoinnille. . . ja siksi se on erittäin tärkeää myös ravintolasi tuottavuudelle. Diversey auttaa ravintoloita keskittymään erityisesti ravintolatilojen puhdistus- ja ulkoasutarpeisiin, mikä aikaansaa siivoustulosten jatkuvaa paranemista ja huippuluokan asiakastyytyväisyyden.

 

Kestävä kehitys

Uskomme, että kestävä kehitys ja hyvä tulos voivat kulkea käsi kädessä. Ympäristöä suojelevat ratkaisut ovat tuottoisampia ja kuuluvat hyviin liiketoimintakäytäntöihin nyt ja tulevaisuudessa. Samanaikaisesti voimme täyttää vastuumme laajemmalle yhteisölle, mikä on Diverseyn toimintaperiaatteen tärkeä osatekijä.

Ruokapalveluiden älykkäät ratkaisut

 

Diversey tarjoaa asiakkaille ohjelman, jossa on

  • Ensiluokkaiset annostelujärjestelmät alimpien käyttökustannusten takaamiseksi
  • Räätälöity koulutus henkilökohtaisesti tai verkossa Diverseyn e-oppimisalustalla (mukaan lukien asiakaskohtaiset koulutusvideot)
  • Valtakunnallinen palvelu, joka keskittyy parhaan ratkaisun toimittamiseen yrityksellesi.