IntelliLinen
Modernia pyykinpesun hallintaa

Thumbnail Thumbnail

Vie Pyykinpesusi Seuraavalle Tasolle

IntelliLinen-ratkaisumme on uusi evoluutio pyykinpesutoimintojen hallinnassa. Se on luotettavan annostelujärjestelmän ja reaaliaikaisten etävalvontatoimintojen yhdistelmä, lisättynä helposti saatavilla olevilla hallintatiedoilla. 

 

IntelliLinen havaitsee toimintatehokkuuden puutteet välittömästi. Missä veden ja energian kulutusta voidaan vähentää? Tai voidaanko kemikaalien annostusta johdonmukaistaa, jolloin pystytään vähentämään uudelleenpesua ja välttämään pullonkauloja tai laitteiden alikäyttöä?

 

Sen avulla voit havaita, missä kohtaa hygieniavaatimukset mahdollisesti vaarantuvat ja missä kestävää kehitystä voidaan edistää. IntelliLinenin oivallusten ja Diverseyn asiantuntijavalvonnan avulla korjaavat toimet voidaan toteuttaa välittömästi. 

Toiminta voidaan säilyttää suoraviivaisena, vastuullisena ja tehokkaana laadukkaan suorituskyvyn kärsimättä. IntelliLinen mahdollistaa sinulle:

  • Uudelleenpesujen vähentämisen
  • Hyvän pesutuloksen
  • Kustannustenhallinnan
  • Toiminnan seurannan 24/7

 

Image
IntelliLinen Brochure image
Puhtauden Internet
IntelliLinen

IntelliLinen-ratkaisumme on uusi evoluutio pyykinpesutoimintojen hallinnassa. Se on luotettavan annostelujärjestelmän ja reaaliaikaisten etävalvontatoimintojen yhdistelmä, lisättynä helposti saatavilla olevilla hallintatiedoilla.