Moonbeam™ 3
Uusi kulma kovien pintojen desinfiointiin
 
 
 

Thumbnail Thumbnail

Varmista tilojesi hygienia UV-C desinfioinnilla


Moonbeam™ 3 on siirrettävä ja tehokas desinfiointiyksikkö, joka desinfioi nopeasti, luotettavasti ja vastuullisesti. Se on suunniteltu desinfioimaan potilas- ja toimenpidehuoneiden, leikkaussalien ja saniteettitilojen kosketusinnast nopeasti ja tehokkaasti. Sitä voi käyttää myös lääkinnällisten laitteiden ja apuvälineiden, kiinteiden laitteiden, näppäimistöjen, monitorien, tuotantolinjastojen ja liikkuvien työasemien desinfiointiin.

 

Kolme erikseen säädettävää, nivellettyä desinfiointivartta voidaan asettaa lähes mihin tahansa kulmaan UV-C-valon kohdistamiseksi. Näin UV-C-valon annos on maksimaalinen, mutta virrankäyttö vähäinen. Käyttäjä voi säätää valopäitä ja optimoida UV-C-valon määrän pinnoille ja latteille. Ei varoaikaa - tilat ovat käytettävissä välittömästi käytön jälkeen.

 

MoonBeam3 on edullinen hankkia ja käyttää. Se on helppokäyttöinen ja nopea, sillä sen desinfiointiohjelmat ovat vain 3 minuutin mittaisia. Ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta sitä voi käyttää monissa eri kohteissa. MoonBeam3 tarjoaa lisäturvaa käsin tehtävään desinfektioon. Sen kohdistettava, tehokas desinfioiva valo varmistaa hyvän hygienian. MoonBeam3 käyttö on yksinkertaista. Huolloksi riittää ilman työkaluja tapahtuva lamppujen vaihto.

 

FI HEALTHCARE_20_Cleaning_operating_table_bed

Turvaa potilaalle, henkilökunnalle ja tilojen käyttäjille

  • Huipputehokas - kohdennettu UV-C-valo desinfioi optimaallisesti vain 3 minuutissa
  • Hyvä peittävyys ja läpäisy - säädettävät desinfiointivarret, suuri teho
  • Materiaalien yhteensopivuus - turvallinen ja tehokas koville pinnoille
  • Myrkytön - ei päästöjä eikä kemikaaleja
  • Erinomainen tärkeille terveydenhuollon ja korkean hygienian pinnoille - sängynkaiteet tai -säätimet, soittonapit, puhelimet, sängyn yllä olevat pöydät, yöpöydät, monitorit, IV-telineet, WC-istuimet ja käsinojat, pesualtaat, näppäimistöt/näytöt ja siirrettävät laitteet
  • Helppo sijoittaa - erinomainen usein toisutuvaan käyttöön kaikissa potilas- ja toimenpidetiloissa.
  • Kustannustehokas - matalat käyttökulut ja vähäinen huoltotarve

 

FI - HEALTHCARE _9