Soft Care Sensations: Annostelujärjestelmä, joka huolehtii sekä asiakkaista että ympäristöstä

Soft Care Sensations

Soft Care Sensations on laadukas ja tyylikäs annostelujärjestelmä. Sarjasta löytyy tuotemerkkejä, jotka ovat asiakkaille ennestään tuttuja ja siksi niihin on helppo luottaa. Tyylikäs ja korkeatasoinen muotoilu täydentää kylpyhuoneen ilmettä. Järjestelmään voidaan lisätä pullon yli liukuva kansi, jolla aikaansaadaan lisää visuaalista näyttävyyttä ympäristöön. Soft Care Sensations on usean hotelliketjun käyttämä ja todettu helppokäyttöiseksi ja kestäväksi ratkaisuksi.

 

LAPĒ Collection: Pieniä hetkiä, jotka luovat rauhoittavan ja ylellisen aisteihin vaikuttavan kokemuksen

LAPÉ Collection Käsienpesuneste

LAPĒ Collectionin luonnon innoittamat tuoksut tekevät pienistä hetkistä ylellisiä, ja aisteihin vaikuttavat kokemukset rauhoittavat kehon ja mielen. Nykyaikainen muotoilu, hienostuneet tuoksut ja ihonhoitoon tarkoitetut ainesosat hemmottelevat asiakkaitasi ja parantavat asiakaskokemusta.

 

SURE Hand Wash: Luonnon voimaa turvalliseen ja vastuulliseen puhdistukseen

SURE Hand Wash 500ml

SURE Hand Wash on osa ainutlaatuisten, kasviperäisten, täysin biohajoavien ammattilaistason tuotteiden valikoimaa. SURE-tuoteperhe on tarkoitettu kaikkiin päivittäisiin puhdistus- ja henkilökohtaisen hygienian tarpeisiin. SURE Hand Wash on hellä käsienpesuneste, joka puhdistaa ihon tehokkaasti samalla hoitaen sitä. Tuote sisältää kasviperäisiä ainesosia, minkä vuoksi se on vastuullinen valinta.