Turvallista käsihygieniaa

Thumbnail Thumbnail

Monipuolisten kansainvälisten tuotesarjojemme, kuten Intellicare, SURE, Soft Care Line, Soft Care Sensations ja Lapé, ansiosta voimme huolehtia asiakkaidemme yksilöllisistä tarpeista. Ratkaisumme ovat luotettavia, innovatiivisia ja kustannustehokkaita. 

 

Koska käsihygienialla on erittäin tärkeä merkitys kaikissa korkean hygienian tiloissa, tarjoamme yksinkertaisen ja kestävän käsihygieniaratkaisun, johon sisältyy mm:

  • Hybridiannostelijat, jotka takaavat pesunesteen jatkuvan annostelun.
  • Vaahtovaihtoehdot ovat saatavilla koko valikoimassa.
  • Saatavilla on myös ympäristömerkittyjä ja täysin luonnonmukaisia tuotteita.

 

Asiakastilat

Toimitilojesi puhtaus luo asiakkaillesi vaikutelman myös muiden tilojen hygieniatasosta. Käsihygieniaa koskevat käytännöt kertovat asiakkaalle paljon yrityksen toiminnasta. Diversey tarjoaa turvallisia, hygieniaratkaisuja, joissa on esimerkiksi lukittavat annostelujärjestelmät. Ne varmistavat tuotteen jatkuvan saatavuuden, alemmat kokonaiskustannukset ja korkean asiakastyytyväisyyden.

 

Keittiötilat

Haluamme, että voit keskittyä liiketoimintaasi, joten suunnittelemme turvallisempia, yksinkertaisempia ja helppokäyttöisempiä hygieniatuotteita, jotka integroituvat sujuvasti ydintoimintoihisi. Näin henkilökuntasi voi toimia aina samojen korkeiden standardien mukaisesti eri käyttöalueilla, toimipaikoissa ja maantieteellisillä alueilla.