SURE-tuotesarja
Luonnonvoimaa turvalliseen ja ympäristömyötäiseen siivoukseen
 

Thumbnail Thumbnail

Luotettavaa, turvallista ja ympäristömyötäistä

 

Diversey on johtava maailmanlaajuinen puhdistusaineita ja hygieniatuotteita ja -ratkaisuja valmistava ja markkinoiva yritys. Yli 90 vuoden ja maailmanlaajuisen toiminnan kokemuksella 175:ssä maassa tiedämme ja ymmärrämme asiakkaiden päivittäiset haasteet sekä huolen ympäristön ja käyttäjien turvallisuudesta. SURE-tuotesarja varmistaa puhtauden lisäksi myös työntekijöiden, asiakkaiden sekä luonnon turvallisuuden ja hyvinvoinnin - se kertoo, että välität.

Kasvipohjaisista ainesosista valmistettujen 100 % biohajoavien* SURE-tuotteiden raaka-aineet ovat peräisin elintarviketeollisuuden sivutuotteista (sokerijuurikas, maissi, olki, vehnälese ja kookos). Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väriaineita, hajusteita, fosfaatteja, kvatteja tai klooriyhdisteitä. SURE-tuotteita ei ole luokiteltu käyttäjälle vaarallisiksi eikä niitä käytettäessä tarvita suojakäsineitä** tai suojalaseja.

 

SURE Interior & Surface Cleaner - Yleispuhdistusaine


Monikäyttöinen yleispuhdistusaine kaikille koville vettä sietäville pinnoille (katto, seinät, lattiat, tasopinnat). Erinomainen myös keittiön erilaisten tasopintojen puhdistuksessa.

 

SURE Cleaner & Degreaser - Puhdistus- ja rasvanpoistoaine


Emäksinen rasvanpoistoaine erittäin rasvaisten pintojen puhdistukseen keittiölaitteista ja pinnoilta. Soveltuu erinomaisesti myös lattioiden tehopuhdistukseen ja vahatun lattian pintapesuun sekä kevyiden vahakerrosten poistoon.

 

SURE Glass Cleaner - Lasi- ja muiden kovien pintojen puhdistusaine


Käyttövalmis lasi-, peili-, metalli- ja kaikkien kovien vettä sietävien pintojen puhdistukseen. 

 

SURE Washroom Cleaner - Saniteettitilojen puhdistusaine

 

Saniteetti- ja märkätilojen kaikkien vettä ja emäksisiä aineita kestävien pintojen puhdistamiseen käsimenetelmin.

 

SURE Washroom Cleaner & Descaler - Saniteettitilojen puhdistus- ja saostumienpoistoaine

 

Hapan saniteettitilojen puhdistusaine kovan veden alueille.

 

SURE Toilet Cleaner - Saostumienpoisto ja saniteettipuhdistusaine


Käyttövalmis saostumienpoistoaine WC-istuimille ja urinaaleille. Voidaan käyttää myös laimennettuna pintojen jaksottaiseen pesuun happamia aineita kestäville pinnoille.

 

SURE Floor Cleaner - Matalavaahtoinen yleispuhdistusaine


Matalavaahtoinen yleispuhdistusaine kaikkien vettä sietävien kovien pintojen puhdistamiseen. Soveltuu käsi- ja konemenetelmiin.

 

QuattroSelect

 

Automaattinen QuattroSelect on käyttöliuosjärjestelmä, joka tuottaa valmista käyttöliuosta halutuista tuotteista suoraan käyttöliuospulloon, yhdistelmäkoneen puhdasvesisäiliöön tai siivoussankoon - nopeasti, tehokkaasti ja turvallisesti. 

 

 • Tehokas – annostelee aina oikean, ennalta määritetyn kemikaalimäärän työntekijästä tai työajasta riippumatta. Optimoi täyttönopeuden; pullojentäyttö tapahtuu hitaasti, kun taas yhdistelmäkoneensäiliö tai sanko täyttyvät suuremmalla vedenpaineella nopeammin
 • Turvallinen – työntekijät eivät ole milloinkaan suorassa kosketuksessa tiivistetyn puhdistuskemikaalin kanssa. Laite voidaan lukita, eikä siinä käytettävien tuotepakkausten erikoiskorkkeja saa auki
 • Yksinkertainen – laitteeseen voidaan sijoittaa neljä supertiivistettyä siivousainetta turvallisessa, ympäristömyötäisessä tuotepussissa. Jokaista voidaan annostella ennakkoon määritellyllä voimakkuudella. Tuotteet, tuotepussien paikat sekä annostelusuuttimet ovat värikoodatut
 • Kestävä – kahdesta 2,5 litran QuattroSelect-tuotepakkauksesta saadaan 2500 litraa valmista käyttöliuosta. Tämä tarkoittaa vähemmän kuljetusta, varastointia ja myös vähemmän pakkausjätettä.

 

SURE Interior & Surface Cleaner -  Yleispuhdistusaine QS

100920826-SURE Interior _ Surface Cl. in QS pouch-RGB-300x300px.png

Tiivistetty monikäyttöinen yleispuhdistusaine kaikille koville vettä sietäville pinnoille (katto, seinät, lattiat, tasopinnat). Erinomainen myös keittiön erilaisten tasopintojen puhdistuksessa. Tuotteen annostelu ja käyttö QuattroSelect-järjestelmän kautta takaa tarkan, turvallisen, ympäristömyötäisen ja kustannustehokkaan käytön.

 

SURE Cleaner & Degreaser - Puhdistus-ja rasvanpoistoaine QS

100920830-SURE-Cleaner-_-Degreaser-in-QS-pouch-RGB-300x300px.png

Tiivistetty, emäksinen rasvanpoistoaine erittäin rasvaisten pintojen puhdistukseen keittiölaitteista ja pinnoilta. Soveltuu erinomaisesti myös lattioiden tehopuhdistukseen ja vahatun lattian pintapesuun sekä kevyiden vahakerrosten poistoon. Tuotteen annostelu ja käyttö QuattroSelect-järjestelmän kautta takaa tarkan, turvallisen, ympäristömyötäisen ja kustannustehokkaan käytön.

 

SURE Washroom Cleaner - Saniteettitilojen puhdistusaine QS

100920822-SURE-Washroom-Cleaner-in-QS-pouch-RGB-300x300px.png

Tiivistetty saniteetti- ja märkätilojen kaikkien vettä ja emäksisiä aineita kestävien pintojen puhdistamiseen käsimenetelmin. Tuotteen annostelu ja käyttö QuattroSelect-järjestelmän kautta takaa tarkan, turvallisen, ympäristömyötäisen ja kustannustehokkaan käytön.

 

SURE Washroom Cleaner & Descaler -  Saniteettitilojen puhdistus- ja saostumienpoistoaine QS

100920822-SURE-Washroom-Cleaner-in-QS-pouch-RGB-300x300px.png

Tiivistetty hapan saniteettitilojen puhdistusaine kovan veden alueille. Tuotteen annostelu ja käyttö QuattroSelect-järjestelmän kautta takaa tarkan, turvallisen, ympäristömyötäisen ja kustannustehokkaan käytön.

 

SURE Floor Cleaner - Matalavaahtoinen yleispuhdistusaine QS

100920828-SURE Floor Cleaner QS pouch-RGB-300x300px.png

Tiivistetty matalavaahtoinen yleispuhdistusaine kaikkien vettä sietävien kovien pintojen puhdistamiseen. Soveltuu käsi- ja konemenetelmiin. Tuotteen annostelu ja käyttö QuattroSelect-järjestelmän kautta takaa tarkan, turvallisen, ympäristömyötäisen ja kustannustehokkaan käytön.

 

SmartDose

 

SURE-valikoimaa voidaan käyttää myös SmartDose-järjestelmässä. Innovatiivisen SmartDose-järjestelmän ansiosta puhdistusaineiden annostelu on entistä yksinkertaisempaa ja turvallisempaa. 

 

 • Tehokas – tuotevalikoima kattaa kaikki päivittäiseen siivoukseen tarvittavat tuotteet.
 • Turvallinen – suljettu ultraäänisaumattu annostelupää, kädensija ja korkki estävät
  työntekijöiden kosketuksen tiivistetyn tuottteen kanssa.
 • Yksinkertainen – SmartDose-annosvalitsin takaa tarkan annostelun käyttöliuospulloon, sankoon tai pesualtaaseen. Aina sama annos työntekijästä tai kellonajasta riippumatta.
 • Kestävän kehityksen mukainen –  vähemmän jätettä, varastointitilaa ja kuljetuskustannuksia verrattuna perinteiseen käyttövalmiiseen tuotteeseen.

 

SURE Interior & Surface Cleaner - Yleispuhdistusaine SD

100920827-SURE Interior _ Surface SmartDose-1.5L-RGB-300x300px.png

Tiivistetty monikäyttöinen yleispuhdistusaine kaikille koville vettä sietäville pinnoille (katto, seinät, lattiat, tasopinnat). Erinomainen myös keittiön erilaisten tasopintojen puhdistuksessa.  SmartDose-järjestelmä helpottaa käyttöä.

 

SURE Cleaner & Degreaser - Puhdistus-ja rasvanpoistoaine SD

100919510-SURE Cleaner _ Degreaser SmartDose-1.5L-RGB-300x300px.png

Tiivistetty, emäksinen rasvanpoistoaine erittäin rasvaisten pintojen puhdistukseen keittiölaitteista ja pinnoilta. Soveltuu erinomaisesti myös lattioiden tehopuhdistukseen ja vahatun lattian pintapesuun sekä kevyiden vahakerrosten poistoon. SmartDose-järjestelmä helpottaa käyttöä.

 

SURE Washroom Cleaner - Saniteettitilojen puhdistusaine SD

100920823_SURE_Washroom_Cleaner_SmartDose_1.4L.png

Tiivistetty saniteetti- ja märkätilojen kaikkien vettä ja emäksisiä aineita kestävien pintojen puhdistamiseen käsimenetelmin. SmartDose-järjestelmä helpottaa käyttöä.

 

SURE Washroom Cleaner & Descaler - Saniteettitilojen puhdistus- ja saostumienpoistoaine SD

 100924870-SURE Washroom Cleaner & Descaler SmartDose-RGB-300x300px.png

Tiivistetty hapan saniteettitilojen puhdistusaine kovan veden alueille. SmartDose-järjestelmä helpottaa käyttöä.

 

SURE Floor Cleaner - Matalavaahtoinen yleispuhdistusaine SD

 MU-100920829-SURE_Floor_Cleaner_in_SmartDose-CMYK-20x20cm.jpg

Tiivistetty matalavaahtoinen yleispuhdistusaine kaikkien vettä sietävien kovien pintojen puhdistamiseen. Soveltuu käsi- ja konemenetelmiin. SmartDose-järjestelmä helpottaa käyttöä. 

 

Divermite™-annostelujärjestelmä

 

Divermite-annostelujärjestelmä on turvallinen, kustannustehokas ja ympäristöä säästävä. Ei kosketusta kemikaalin kanssa, lukittava kotelo estää väärinkäytökset, suljettu ja turvallinen pullonlukitusmekanismi varmistaa, että pullossa on aina oikeaa tuotetta.

 

 • Tehokas - hitaasti vapautuva annostelupainike varmistaa, että tuotetta käytetään tehokkaasti ilman yliannostusta
 • Turvallinen - annostelija ja suljettu pakkaus vähentää virheitä ja estää tuotekontaktin
 • Helppokäyttöinen - sinun tarvitsee vain painaa väripainiketta ja pullokoodattua annostelijaa saadaksesi oikean tuotteen
 • Ympäristönmyötäinen -  tuotepakkaukset kierrätettävissä täydellisesti tyhjentyvissä pusseissa

 

SURE Hand Dishwash - Käsiastianpesuaine Divermite

101100584-SURE Hand Dishwash Divermite Pouch-1.5L-RGB-300x300px.png

Tiivistetty astianpesuaine kaikenlaisten astioiden ja keittiövälineiden käsin suoritettavaan pesuun

 

SURE Interior & Surface Cleaner - Yleispuhdistusaine Divermite

100918734-SURE Interior _ Surface Divermite Pouch-1.5L-RGB-300x300px.png

Tiivistetty monikäyttöinen yleispuhdistusaine kaikille koville vettä sietäville pinnoille (katto, seinät, lattiat, tasopinnat). Erinomainen myös keittiön erilaisten tasopintojen puhdistuksessa.

 

SURE Cleaner & Degreaser - Puhdistus-ja rasvanpoistoaine Divermite

100919219-SURE Cleaner _ Degreaser Divermite Pouch-1.5L-RGB-300x300px.png

Tiivistetty, emäksinen rasvanpoistoaine kaikkien erittäin rasvaisten keittiölaitteiden ja pintojen puhdistukseen.

 

SURE Cleaner Disinfectant - Desinfioiva puhdistusaine Divermite

100919220-SURE Cleaner Disinfectant Divermite Pouch-1.5L-RGB-300x300px.png

Tehokas erittäin tiivistetty desinfioiva puhdistusaine ruoanvalmistustilojen kaikkien pintojen yhdistettyyn pesuun ja desinfiointiin.

 

SURE Floor Cleaner - Matalavaahtoinen yleispuhdistusaine Divermite

100919506-SURE Floor Cleaner Divermite Pouch-1.5L-RGB-300x300px.png

Heikosti emäksinen SURE Matalavaahtoinen yleispuhdistusaine on tehokas, mutta turvallinen. Se soveltuu kaikkien vettä sietävien kovien pintojen puhdistamiseen käsi- ja konemenetelmiin.

 

SURE Washroom Cleaner - Saniteettitilojen puhdistusaine Divermite

100919507-SURE-Washroom-Cleaner-Divermite-Pouch-1.5L-RGB-300x300px.png

SURE Saniteettitilojen soveltuu kaikkien saniteetti- ja märkätilojen vettä ja emäksisiä aineita sietävien kovien pintojen puhdistamiseen.

 

* Perustuu riippumattomaan OECD 301B -arvioon.
** Paitsi uuninpuhdistustuotteella https://sds.diversey.com