Siivousvaunut
 

Thumbnail Thumbnail

Siivoojan paras työkaveri

 

Tavoitteena modulaarisuus, kestävyys ja joustavuus tämän päivän siivousmenetelmiin. Innovatiivisen ja tarkoituksenmukaisen suunnittelun ansiosta vaunun osia ja lisätarvikkeita voidaan vaihtaa ja/tai muokata eri tarpeisiin ja kohteisiin. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät TASKI-siivousvaunuista helppoja ja vaivattomia käsitellä, mikä auttaa lisäämään siivoustyön tuottavuutta ja joustavuutta.

 

  • TASKI Mini Siivousvaunut: Kestävä, vakaa, mutta paljon säilytystilaa. Siinä muutamia työnjohdon ja käyttäjien siivousvaunuille esittämiä vaatimuksia. Vaunut koostuvat osista, joita yhdistämällä saadaan rakennettua paras mahdollinen työasema tämän päivän ja tulevaisuuden siivousmenetelmiin ja -tarpeisiin.
  • TASKI Nano Siivousvaunut: Suunnittelun lähtökohtana olivat ergonomisuus, keveys, kapeus ja kestävyys. Tärkeänä lisähaasteena oli saada tähän kaikkeen lisättyä myös siivoojien toiveet riittävän isoista säilytystiloista. Onko näitä toiveita edes mahdollista toteuttaa yhdessä ja samassa vaunussa? TASKI Nano Siivousvaunujen suunnittelusta ovat vastanneet teollinen muotoilija yhdessä ergonomia- ja ammattiasiantuntijoiden kanssa. Vaunut koostuvat osista, joita yhdistämällä saadaan rakennettua paras mahdollinen työasema tämän päivän ja tulevaisuuden siivousmenetelmiin ja -tarpeisiin.
FI - TASKI-siivousvaunut