Kiinteistönhoito

Thumbnail Thumbnail

Tarjoamme ratkaisuja, jotka säästävät aikaa ja lisäävät tuottoja samalla kun ne luovat lisäarvoa asiakkaillesi.

 

Uskomme, että siivoustoiminnot voivat onnistua ainoastaan silloin, kun kaikkiin sidosryhmien tarpeisiin vastataan.Siksi jokaisen Diversey-ratkaisun luominen käynnistyy asiakkaiden tarpeiden ymmärtämisellä.Alan johtajana me hyödynnämme kokemustamme ja näkemyksiämme luodaksemme uusia mahdollisuuksia, jotka auttavat kiinteistöpalveluiden alihankkijoita kasvattamaan liiketoimintaansa.

Arvon luominen

 

Toiminnallinen tehokkuus
Tarkastelemme siivouksen kokonaiskustannuksia työvoimasta tarvikkeisiin ja laadusta pääomaan saakka ja tarjoamme ratkaisuja, jotka auttavat tekemään toiminnoistasi sujuvampia, vihreämpiä ja kustannustehokkaampia.

 

Kannattava kasvu
Menestyksesi perustuu uusien asiakkaiden jatkuvaan hankintaan sekä olemassa olevien asiakkuuksien optimointiin.Autamme saavuttamaan nuo tavoitteet parhaiden käytäntöjen konsepteilla, erikoistumalla ja yleisten kustannussäästöjen avulla.

 

Jatkuva innovaatio
Voidaksemme auttaa yrityksiä selviytymään nopeasti muuttuvassa ympäristössä kehitämme jatkuvasti tuotejärjestelmiämme, menetelmiämme ja tukipalveluitamme sekä jaamme markkinatietouttamme tarjotaksemme oikeita ratkaisuja oikeaan aikaan.

 

Kestävä kehitys
Määrittelemme kestävät ratkaisut sellaisiksi, jotka todella hyödyttävät ihmisiä, planeettaa ja tuottoja.Pyrimme edistämään tasapainoa koko liiketoiminnassasi olipa kyse sitten ympäristöystävällisistä tuotteistamme, ensiluokkaisista annostelu- ja levitysjärjestelmistämme tai harkituista resurssienhallintajärjestelmistämme.

 

Ihmiset ja turvallisuus
Motivoituneet työntekijät ja turvalliset työskentelyolosuhteet ovat erinomaisten siivoustoimintojen tunnusmerkkejä.Suhtaudumme turvallisuuteen vakavasti ja tarjoamme työvälineitä, koulutusta ja tukea, jotka auttavat ehkäisemään loukkaantumisia ja helpottavat työskentelyä.

 

Käyttöpääoman optimointi
Yritykset voivat lisätä tehokkuutta ja lisätä tuottoja virtaviivaistamalla hankintoja, vähentämällä varastointia ja minimoimalla laitekustannukset.Tuemme asiakkaitamme älykkäillä kalustonhallintajärjestelmillä, rahoitusratkaisuilla sekä älykkäällä seurannalla ja valvonnalla.

 

Integroidut kiinteistönhoitoratkaisut

Voimme olla ylpeitä siitä, että tarjoamme kokonaisvaltaisen näkökulman siivoukseen älykkäämmillä, integroiduilla ratkaisuilla, jotka kohdistuvat kiinteistönhoidon jokaiseen elementtiin brändisi ja liiketoimintasi suojelemiseksi.

Asiakaskeskeiset ratkaisut