Kiinteistöhoidon alihankkijat

Thumbnail Thumbnail

Diversey katsoo tuotteita pidemmälle tarjotakseen innovatiivisia ratkaisuja, jotka luovat arvoa kiinteistöpalveluiden alihankkijoille.

 

Siivouspalvelujen tarjoaminen hallinnollisille laitoksille ei ole helppoa nykyisillä kilpailuun perustuvilla markkinoilla.Asiakkaasi odottavat yksinkertaisesti enemmän, olipa kyse sitten säästöjen tuottamisesta, kestävästä kehityksestä tai laadukkaasta suorituskyvystä.Koska olemme siivous- ja hygienia-alan globaali johtaja, ymmärrämme nämä haasteet ja suunnittelemme ratkaisuja, jotka auttavat sinua suorittamaan kiinteistön siivoustoiminnot menestyksekkäästi.Kun yhdistämme parhaat puhdistusaineet, välineet ja koneet arvoa lisääviin ohjelmiimme, autamme asiakkaitamme tuottamaan todellista toiminnan tehokkuutta ja kohtaamaan haasteet älykkäämmillä ratkaisuilla.

 

Kiinteistönhoidon alihankkijoiden tuki

Näemme itsemme kumppaninasi menestyksessä ja toimimme kanssasi yhteistyössä, jotta voisit vähentää niin käytettäviä määriä kuin jätettäkin sekä kustannuksia pitkällä aikavälillä.Olemme valmiina auttamaan sinua kaikissa vaiheissa, jotta voit tarjota puhtaampia ja vihreämpiä toimintoja parhaiden kiinteistöpalveluratkaisujen avulla.

 

Tuotteiden optimointi
Tarjoamme apua esimerkiksi lattianhoidon, wc-tilojen siivouksen, hajuntorjunnan ja infektioiden torjunnan aloilla, mikä edistää yhdenmukaisuutta kaikissa toiminnoissasi.

 

Asiantunteva tuki
Luotettava, kaikkiin puhdistustarpeisiisi vastaava palvelu tukee sinua ja tiimiäsi ympäri vuorokauden toimivan myynnin, markkinoinnin, hinnoittelun ja teknisen tuen avulla.

 

Osuuskuntien hankinnat ja ryhmäkumppanuudet
Toimimme kumppaneina johtavien osuuskuntien ja hankintaryhmien kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme laajan valikoiman laadukkaita tuotteita.

 

BSB-koulutuskeskus
Järjestämme käytännön koulutusta sinulle ja asiakkaillesi, jotta voimme taata alan parhaat käytännöt ja tietämyksen uusimmista puhdistusteknologioista.

 

Digitaaliset työkalut
Asiakkaamme voivat hankkia täydennyskoulutusta ja tuotetietoja käyttämällä digitaalisten työkalujen verkkosivustoamme e-oppimis- ja e-työkalualustojemme kautta sekä videoiden ja painetun materiaalin avulla.

 

LEED-EBOM-sertifiointituki
Voimme auttaa LEED-EBOM-sertifioinnin yhden ennakkoedellytyksen ja enintään kuuden pisteen ansaitsemisessa, mikä kertoo sitoutumisestamme olla todellinen johtaja ympäristöasioiden alalla.