Yhteiskuntavastuuohjelmat
Facilitators For Life 

Thumbnail Thumbnail

DiverseyDiverseyn yhteiskuntavastuuohjelmat auttavat meitä työskentelemään eri kumppaneidemme kanssa ympäri maailmaa parantaaksemme niiden yhteisöjen elämää, joissa toimimme. Työntekijöiden osallistuminen vapaaehtoistyöhön, katastrofiapu ja tuotelahjoitukset ovat esimerkkejä Diverseyn pyrkimyksistä olla hyvä yrityskansalainen. Se, mikä saa Diverseyn erottumaan muista, on yhteiskuntavastuun ulottaminen yhteisen arvon luomiseen. Pyrimme ratkaisemaan yhteisiä sosiaalisia ja ympäristöä koskevia haasteita toimimalla yhteistyössä asiakkaidemme ja kansalaisjärjestöjen kanssa. Kaikkia osapuolia hyödyttävät ohjelmat, kuten Soap For Hope ja Linens For Life, kattavat kaikki kolme kestävän kehityksen osa-aluetta luomalla sosiaalisia, ympäristöön liittyviä ja taloudellisia hyötyjä.

 

SOAP FOR HOPE™

Yli 7 miljoonaa lasta kuolee joka vuosi tauteihin, jotka voitaisiin estää yksinkertaisesti käsienpesulla. Tavallinen 400 huoneen hotelli tuottaa vuosittain 3,5 tonnia kiinteää saippuajätettä. Nuo jätteet menevät joko kaatopaikalle tai globaaliin kierrätyslaitokseen, mikä aiheuttaa hotelleille huomattavia kustannuksia.

Siksi käynnistimme Soap for Hope -ohjelman, jossa opetetaan riskin kohteena olevia yhteisöjä hyödyntämään hotellien saippuajäämät ja tekemään niistä uusia saippuapaloja.

Soap For Hope

 

LINENS FOR LIFE™

Linens for Life-ohjelman tavoite on yksinkertainen mutta tehokas: voimaannuttaa katastrofien takia kotinsa menettäneitä ihmisiä Diverseyltä ja sen hotelliasiakkailta saadun tuen turvin. Tämän ohjelman ansiosta monet perheet voivat saada elannon valmistamalla hotellien pois heittämistä liinavaatteista uusia ja hyödyllisiä tuotteita, joita he voivat myydä. Samalla hotellit voivat kierrättää tarpeettomat liinavaatteensa tavalla, jolla on todellista merkitystä, ja auttaa luonnonkatastrofeissa koko omaisuutensa menettäneitä pakolaisleireillä asuvia ihmisiä.

Yhteisöille annetaan ompelukoulutusta ja opastetaan Diverseyn lahjoittamien ompelukoneiden käytössä. Paikallinen hyväntekeväisyysjärjestö koulutetaan vastaamaan ohjelmasta käytännössä. Kun ohjelmaan osallistuvat henkilöt on koulutettu, he voivat työskennellä pakolaisleirin yhteisrakennuksessa ja antaa hotellien lahjoittamille liinavaatteille uuden elämän. Valmistettavia tuotteita ovat muun muassa tyynyliinat, kangaskassit ja yksinkertaiset vaatteet, joiden myynnistä niiden valmistajat saavat pienen korvauksen.

Linens For Life

 

ISSA HYGIEIA NETWORK

Naisten ei pitäisi kokea sukupuoleen perustuvaa syrjintää, ja heillä pitäisi aina olla omiin taitoihinsa perustuvat etenemismahdollisuudet. Näin ei valitettavasti aina ole, ja ongelmaa pahentaa se, että naiset ovat usein epävarmempia pyytämään itselleen jatkuvan ammatillisen kehityksen vaatimia työkaluja ja koulutusta. 

ISSA Hygieia Networkin tavoitteena on muuttaa nämä epäoikeudenmukaiset sosiaaliset olosuhteet ja tarjota voimaannuttava ja tukea tarjoava verkosto, jonka ansiosta lahjakkuudet pääsevät esiin ja voivat kehittyä sukupuolesta riippumatta.

ISSA Hygieia Network