Rakennusten hoito Systemaattinen lähestymistapa siivoukseen

Thumbnail Thumbnail

Systemaattinen lähestymistapa siivoukseen

 

Kovien pintojen ja lattioiden ulkoasu on yksi merkittävimmistä rakennuksen sisätilojen yleiseen ulkoasuun vaikuttavista tekijöistä.Jos kovia pintoja ja lattioita ei hoideta oikein, se johtaa nopeasti niiden kunnon heikkenemiseen ja kalliisiin vaihtokustannuksiin.Useasti vaikeuksia tuottaa se, kuinka saavuttaa ulkoasuun, suojaamiseen ja turvallisuuteen liittyvät vaatimukset, kun käytettävissä olevat varat pienenevät, henkilöstöstä on puutetta ja aikaa on vähän.

 

Kehitimme kattavia, yksinkertaisia ja helposti käyttöön otettavia ratkaisuja, jotka vastaavat kaikkiin siivous- ja hygieniahaasteisiin.Valikoimaamme kuuluu päivittäin käytettäviä pesuaineita, jotka sopivat kaikille pinnoille, voimakkaampia pesuaineita vaativiin kohteisiin ja erityistuotteita eri lika- ja tahratyypeille ja erityisiin hygieniavaatimuksiin.

 

Rakennusten hoito

 

Koska Diversey-ratkaisumme on yhdistetty oikeanlaisiin välineisiin, laitteisiin ja palveluihin, ne auttavat optimoimaan toimintojesi suorituskyvyn ja tuottoisuuden, joten voit keskittyä ydinliiketoimintaasi:

  • Tuottoisa kasvu on liiketoimintasi elämänvirta. Diversey tarjoaa ratkaisuja, jotka auttavat uusien asiakkaiden hankinnassa, olemassa olevien asiakkuuksien optimoinnissa, palveluiden laajentamisessa ja uusille markkinoille siirtymisessä.

  • Käyttöpääoman optimointi: Taloudellisten resurssien hallinta on elintärkeää tuloksen kannalta. Diversey auttaa sinua virtaviivaistamaan hankintoja, pienentämään varastoa ja minimoimaan laitteiden huoltokustannukset.Kassavirta on erittäin tärkeää kasvulle, joten tavoitteenamme on auttaa sinua kulutuksen optimoinnissa.

  • Vähentyneet toimintakustannukset: Integroitu Diversey-ratkaisuvalikoima on suunniteltu kulutuksen, jätteiden määrän ja kustannusten vähentämiseen. Tarkastelemme siivouksen kokonaiskustannuksia työvoimasta laatuun, tarvikkeisiin ja pääomaan saakka.Autamme jokaisessa vaiheessa tekemään toiminnoistasi sujuvampia, vihreämpiä ja kustannustehokkaampia.

  • Ihmisten suorituskyky ja turvallisuus: Parhaan tuloksen saaminen henkilöstöstäsi ja heidän turvallisuutensa takaaminen on se, mikä erottaa palvelualalla hyvän erinomaisesta. Diversey suhtautuu turvallisuuteen vakavasti ja tukee tuotteidensa, koulutuksensa ja tukensa avulla tapaturmien ennaltaehkäisyä.

  • Kestävyys: Kestävyydessä on kyse ihmisten, planeetan ja tuoton huomioinnista.Siinä on kyse tasapainosta.Se on ollut Diverseyn liiketoiminnan painopiste jo pitkään.Jokapäiväiset huolenaiheet, kuten sisäilman laatu, vihreät siivousmenetelmät ja ympäristövaikutukset, valtaavat nopeasti alaa ja vaikuttavat ostopäätöksiin. Emme auta sinua ainoastaan reagoimaan, vaan myös johtamaan.

  • Jatkuva innovointi: Toimituskumppaneiden tulisi tarjota sinulle uusia ideoita, jotta voit kehittää ja kasvattaa liiketoimintaasi. Diversey on maailman johtava rakennushuoltoratkaisujen tarjoaja, jolla on paljon kokemusta terveydenhuollosta, jälleenmyynnistä, ruokapalveluista, majoitustoiminnasta, ruoanvalmistuksesta ja pakkausratkaisuista. Autamme sinut tuottoisaan kasvuun markkinatietoutemme, tuotejärjestelmiemme, menetelmiemme ja tukemme avulla.