Henkilökohtainen huolenpito Koska jokainen hetki on tärkeä

Thumbnail Thumbnail

Ihonhoidossa pienilläkin hetkillä voi olla suuri vaikutus alasta riippumatta.

Diversey on sitoutunut uudistamaan henkilökohtaisen hygienian maailmaa jatkuvalla innovoinnilla ja asiakkaiden kanssa toteutettavalla yhteistyöllä.Hygieniaratkaisumme tukevat monenlaisia tarpeita eri toimialoilla, kuten hotelleissa, ruokapalveluissa, terveydenhuollossa ja vähittäismyynnissä.

 

Henkilökohtaisen hygienian ratkaisujen johtaja

Kun kyse on vieraidesi ja työntekijöidesi terveydestä, käsihygienialla on keskeinen merkitys haitallisten bakteerien hallitsemisessa. Diversey kehittää tehokkaita ratkaisuja, jotka vastaavat erilaisten tilojen tarpeisiin ja haasteisiin.

 

Asiakastilat
Toimitilojesi puhtaus luo asiakkaillesi vaikutelman myös muiden tilojen hygienian tasosta.Käsihygieniaa koskevat käytännöt kertovat asiakkaalle paljon yrityksen toiminnasta. Diversey tarjoaa turvallisia, hygieenisesti sinetöityjä ratkaisuja, joissa on varastamisen estävät annostelujärjestelmät. Ne varmistavat jatkuvan saatavuuden, alemmat omistajuuden kokonaiskustannukset ja korkeamman asiakastyytyväisyyden tason.

 

Tuotantotilat
Haluamme, että voit keskittyä liiketoimintaasi, joten suunnittelemme turvallisempia, yksinkertaisempia ja helppokäyttöisempiä hygieniatuotteita, jotka integroituvat sujuvasti ydintoimintoihisi.Näin henkilökuntasi voi toimia aina samojen korkeiden standardien mukaisesti eri käyttöalueilla, toimipaikoissa ja maantieteellisillä alueilla.

 

Luokkahuoneet
Opiskelijoiden ja henkilökunnan turvallisuus on ykkössijalla. Hyvä käsihygienia on tehokkain tapa pysäyttää nuhan, flunssan ja muiden tartuntojen leviäminen kouluissa. Tarjoamme tehokkaita käsihygieniaratkaisuja, jotka pysäyttävät bakteerien leviämisen. Valikoimaamme kuuluu myös allergeenittomia tuotteita.

 

Terveydenhuolto
Puhtaat kädet pelastavat ihmiselämiä, sillä käsihygienia on tehokkain yksittäinen vaihe, kun halutaan pysäyttää estettävissä olevien tartuntojen leviäminen.Haluamme edistää käsihygienian parantamista, ja tarjoamme ratkaisuja, jotka auttavat sinua noudattamaan Maailman terveysjärjestön viittä muistisääntöä hyvään käsihygieniaan.

 

Vierashuoneet
Hygieniatuotteet, joita jaat vieraillesi, heijastavat arvojasi ja antavat sinulle mahdolliseen tuottaa lisäarvoa asiakaskokemukseen.Toimimme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa suunnitellaksemme visuaalisesti houkuttelevia ja räätälöityjä hygieniatuotteita, joissa on käytetty asiakkaiden tuntemia ja arvostamia tuotemerkkejä.Kehitämme annosteluratkaisuja, jotka vähentävät muovijätettä sekä tukevat kestävää kehitystä ja käyttökustannusten alentamista.

 

Luotetut tuotevalikoimat

Kattavan kansainvälisten tuotesarjojen valikoimamme ansiosta voimme huolehtia eri alojen yksilöllisistä tarpeista.Asiakkaamme arvostavat ratkaisujemme luotettavuutta, innovatiivisuutta ja kustannustehokkuutta.Palvelumme ja yksityiskohdista huolehtimisemme ovat vertaansa vailla.

 

Globaali saatavuus

Toimimme kuudella mantereella, ja olemme sitoutuneet luomaan positiivisen kestävän vaikutuksen parantamalla ihmisten elämää eri puolilla maailmaa. Vastaamme kiireellisiin tarpeisiin niillä alueilla, joissa me ja asiakkaamme toimimme.

 

Soap For Hope™

Yli 7 miljoonaa lasta kuolee joka vuosi tauteihin, jotka voitaisiin estää yksinkertaisesti käsienpesulla.Tavallinen 400 huoneen hotelli tuottaa vuosittain 3,5 tonnia kiinteää saippuajätettä.Nuo jätteet menevät joko kaatopaikalle tai globaaliin kierrätyslaitokseen, mikä aiheuttaa hotelleille huomattavia kustannuksia.

Soap for Hope -ohjelmassamme opetetaan riskin kohteena olevia yhteisöjä hyödyntämään hotellien saippuajäämät ja tekemään niistä uusia saippuapaloja.

 

Private Organizations for Patient Safety (POPS) ja käsihygienia

Pyrimme hyödyntämään globaaleja vahvuuksiamme Maailman terveysjärjestön perustaman Private Organizations for Patient Safety -järjestön jäsenyyden kautta edistääksemme WHO:n suositusten käyttöönottoa eri puolilla maailmaa, mukaan lukien kehitysmaissa.

 

Työskentelemme yhdessä vähentääksemme eri puolilla maailmaa terveydenhuoltoon liittyviä tartuntoja, mukaan lukien mikrobeille vastustuskykyiset patogeenit.