TASKI ULTIMAXX
Tehokkaimpien yhdistelmäkoneiden uusi sukupolvi

TASKI ULTIMAXX scrubber drier TASKI ULTIMAXX scrubber drier

Huippuluokan älykkyys

Maksimaalinen suorituskyky

Uusi TASKI ULTIMAXX -mallisto tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet, jotka täyttävät vaativimmatkin odotukset. Modulaarisuuden uusi taso mahdollistaa koneen mukauttamisen siivousprosessin mukaan. Työleveys ja harjayksikkö ovat valittavissa joustavasti.

Joustavampi, tehokkaampi, parempi ja älykkäämpi.

Vertaansa vailla oleva hygienia ja tehokkuus

 

Taattu puhdistustulos

Erinomainen puhdistustulos ja nopea kuivuminen mahdollistavat vertaansa vailla olevan hygieniatason.

Tehokkuus

Harjayksikkövalikoimastamme löytyy oikea ratkaisu jokaiselle lattiatyypille ja likaisuusasteelle ja jokaiseen siivoustyöhön, joten erinomainen lopputulos sekä veden ja puhdistusaineiden mahdollisimman tehokas käyttö voidaan taata aina olosuhteista riippumatta.

Turvallisuus

TASKIn patentoitu imusuulaketeknologia tuottaa lisäksi välittömästi kuivan lopputuloksen (lähes 100 %sti), joka mahdollistaa parhaan mahdollisen turvallisuuden.

 

Älykkäimmät edut 

Scrubber Dryer modular cleaning TASKI Intelliscrub technology

 

TASKI Intelliscrub pidentää akun toiminta-aikaa yli 40 % 

IntelliScrub-ominaisuus mahdollistaa harjapaineen säätämisen dynaamisesti, ja se pidentää akun toiminta-aikaa yli 40 %. Koneet tarjoavat markkinoiden keskiarvoa paremman puhdistustuloksen myös silloin, kun harjapaine on säädetty alhaisemmaksi.

 

 

 

 

Srubber Dyrer water savings TASKI Intelliflow technology

 

TASKI IntelliFlow 76% vähemmän vettä

TASKI IntelliFlow helpottaa veden virtauksen ja puhdistusaineen annostelun optimointia ja tehostaa niitä keskimäärin 76 %.

 

 

 

 

Srubber Dyrer Low noise TASKI Whisper Technology

TASKI whisper teknologia, vain 60 dB(A) 

TASKI ULTIMAXX -koneissa on vakiona patentoitu whisper-teknologia. Tämä innovatiivinen teknologia vähentää melutasoa ilman, että tehokkuudesta tarvitsee tinkiä. Koneen melutaso on ainoastaan 63 dB(A), ja  Eco-tilassa alhaisimmillaan jopa vain 60 dB(A).

 

 

TASKI Whisper technology animation

 

 

Teknologia tehokkuuden tueksi

Srubber Dyrer multitouch display TASKI

 

Intuitiivinen ja ergonominen muotoilu

TASKI ULTIMAXX IntelliTouch monikosketusnäyttö perustuu yksinkertaiseen ja helppotajuiseen visuaaliseen kieleen. Liukusäätimiä ja muita visuaalisia asetuksia voidaan säätää tarkasti, ja käyttöliittymään on integroitu lisäopastuksia ja ohjetoiminto.

Joustavuus

Liukusäätimiä ja muita visuaalisia asetuksia voidaan säätää tarkasti, ja käyttöliittymään on integroitu lisäopastuksia ja ohjetoiminto. Käyttöliittymä on suojattu IntelliKey NFC -teknologiaa käyttäen. Tämä teknologia suojaa koneita asiattomalta käytöltä ja tarjoaa käyttäjille välittömän pääsyn heidän tarvitsemiinsa puhdistusohjelmiin ja asetuksiin.
 

Aina käytettävissä eikä koskaan poissa pelistä

 

 

Srubber Dyrer maintenance TASKI

Ennalta ehkäisevä ja proaktiivinen huolto

TASKI ULTIMAXX ei huolehdi ainoastaan siivottavien tilojen puhtaudesta, vaan se huolehtii myös itsestään. Käänteentekevä ennakoiva komponenttien hallinta ilmoittaa huollon tarpeesta jo ennen ongelmien ilmenemistä. Proaktiivinen huolto parantaa tehokkuutta minimoimalla käyttökatkokset

IntelliTrail - merkittävä teknologinen edistysaskel

Uuden sukupolven teknologia kerää, tallentaa ja lähettää koneen käytön aikana monia erityyppisiä tietopisteitä. Pidemmän ajan kuluessa kerätyt tiedot auttavat yhdessä huoltohistorian ja muiden tietojoukkojen kanssa asiakkaita ymmärtämään kalustonsa käyttöä ja toimintaa tavalla, joka ei olisi ollut aiemmin mahdollista. Tämä johtaa uuteen lähestymistapaan, jossa huollon painopiste on proaktiivisessa hallinnassa ja ennakoivassa huollossa.

 

TASKI ULTIMAXX tuo modulaarisuuden uudelle tasolle - rakenna juuri omaan tarpeeseesi soveltuva kone

TASKI ULTIMAXX edut
 

Uusi TASKI ULTIMAX tuotesarja tarjoaa korkean modulaarisuuden mahdollisuuden. Voit rakentaa koneen kohteen vaatimusten mukaisesti, tehden siitä entistäkin kannattavamman.usi TASKI ULTIMAXX -mallisto tarjoaa modulaarisuuden uuden tason. Voit mukauttaa koneen valitsemalla työleveyden ja harjayksikön joustavasti siivousprosessisi mukaan.

Valinnaiset elementit, kuten HEPA-suodatus, bakteereja torjuvat materiaalit ja erityinen TWISTER-yksikkö, mahdollistavat uuden ULTIMAXX-malliston mukauttamisen erilaisten vaatimusten mukaan.

Malliston koneet tarjoavat kaiken tämän yhdistettynä edistykselliseen teknologiaan, kuten käyttöä helpottavaan IntelliTouch-kosketusnäyttöön ja täydellisen läpinäkyvyyden ja etähuollon mahdollistavaan IntelliTrail -järjestelmään.

TASKI ULTIMAXX -yhdistelmäkoneet tarjoavat organisaatiollesi mahdollisuuden työskennellä tehokkaammin, alentaa kustannuksia ja parantaa puhdistustuloksia mitattavissa olevan tuottavuuden ja yksityiskohtaisen analytiikan avulla.

 

Lataa TASKI ULTIMAXX -materiaaleja