SURE® -tuotesarja
TEHOKKUUTTA SUORAAN LUONNOSTA - KOSKA SINÄ VÄLITÄT!

Thumbnail Thumbnail

Luota luonnon voimaan

SURE® on kattava valikoima kasvipohjaisia, 100 %:sti biohajoavia* puhdistusaineita, jotka puhdistavat pinnat tehokkaasti - samanaikaisesti ne ovat turvallisia ihmisille ja ystävällisiä ympäristölle. Luonnon raaka-aineista valmistetut SURE®-puhdistusaineet tarjoavat turvallisuutta ja kestävyyttä suorituskyvystä tinkimättä.

 

Turvallinen ihmisille ja luonnolle

SURE® tuotteet ja niiden tuottama puhdistustulos suojelevat työntekijöitä ja rakennusten käyttäjiä sekä vahvistavat organisaatioiden ympäristötavoitteita.  

Uusiutuvista, 100 %:sti biohajoavista luonnon raaka-aineista valmistetuista SURE®-tuotesarjasta löytyy puhdistusaineet laitossiivouksen ja keittiöiden päivittäiseen pintojen puhtaanapitoon sekä henkilökohtaiseen hygieniaan.

 

Luonnollisesti ja yksinkertaisesti tehokas

SURE®-tuotteet valmistetaan kasvipohjaisista uusiutuvista ainesosista, jotka ovat peräisin elintarviketeollisuuden sivutuotteista tai ruokaketjun ulkopuolisista biojätteistä - sokerijuurikkaasta, maissista, oljesta, vehnäleseestä ja kookospähkinästä. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väriaineita, hajusteita, fosfaattia, kvatteja tai klooriyhdisteitä.

 

Turvallinen työntekijöille 

SURE® -tuotteita ei ole luokiteltu käyttäjälle vaarallisiksi eikä niitä käytettäessä tarvita suojakäsineitä tai suojalaseja**.

SURE®-tuotteet ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä eivätkä vaadi erityistä käyttäjäkoulutusta. Mini-oppaat ja selkeät, värikoodatut etiketit varmistavat tuotteiden oikean käytön.

SURE®-tuotteet ovat saatavilla perinteisissä yhden ja viiden litran pulloissa sekä turvallisissa Divermite™ -, SmartDose™-, QuattroSelect™ -, Soft Care™- ja IntelliCare® -annostelujärjestelmissä.

 

Kansainvälinen tunnustus ja Cradle-to-Cradle -sertifikaatti (GOLD)

Erinomaiset SURE-tuotteemme saivat juuri arvokkaan Cradle-to-Cradle –sertifikaatin (taso: Gold), jonka voi saada vain mikäli tuotteissa ei ole kemikaaleja, jotka voivat olla haitallisia ihmisille tai ympäristölle. Cradle to Cradle -sertifioiduissa tuotteissa ei saa olla kemikaaleja, jotka löytyvät kiellettyjen C2C-kemikaalien luettelosta. Muita C2C-sertifikaatin myöntämiseen vaikuttavia tekijöitä ovat: Pakkausmateriaalien uudelleenkäyttö, uusiutuvat energianlähteet ja alhaiset kasvihuonepäästöt, vesihuolto sekä sosiaalinen oikeudenmukaisuus. 

Cradle-to-Cradle GOLD logo

 

 

 

 

 

 

 

 

Luotettavaa yhteistyötä

Diversey on johtava maailmanlaajuinen puhdistusaineita ja hygieniatuotteita ja -ratkaisuja valmistava ja markkinoiva yritys. Yli 90 vuoden ja maailmanlaajuisen toiminnan kokemuksella 175 maassa tiedämme ja ymmärrämme asiakkaiden päivittäiset haasteet sekä huolen ympäristön ja käyttäjien turvallisuudesta.

SURE® kertoo maailmanlaajuisesta sitoutumisestamme. SURE® -tuotteet täyttävät tiukat tehovaatimukset sekä kunnioittavat ympäristön ja ihmisten terveyttä. 

 


* Perustuu riippumattomaan OECD 301B -arvioon.
** Paitsi uuninpuhdistustuotteella https://sds.diversey.com
Kaikkia tuotteita ei ehkä ole saatavana kaikissa Euroopan maissa.