Yhteiskuntavastuuohjelmat
Facilitators For Life 

Thumbnail Thumbnail

Diverseyn yhteiskuntavastuuohjelmat auttavat meitä työskentelemään eri kumppaneidemme kanssa ympäri maailmaa parantaaksemme niiden yhteisöjen elämää, joissa toimimme. Työntekijöiden osallistuminen vapaaehtoistyöhön, katastrofiapu ja tuotelahjoitukset ovat esimerkkejä Diverseyn pyrkimyksistä olla hyvä yrityskansalainen. Se, mikä saa Diverseyn erottumaan muista, on yhteiskuntavastuun ulottaminen yhteisen arvon luomiseen. Pyrimme ratkaisemaan yhteisiä sosiaalisia ja ympäristöä koskevia haasteita toimimalla yhteistyössä asiakkaidemme ja kansalaisjärjestöjen kanssa. Kaikkia osapuolia hyödyttävät ohjelmat, kuten Soap For Hope ja Linens For Life, kattavat kaikki kolme kestävän kehityksen osa-aluetta luomalla sosiaalisia, ympäristöön liittyviä ja taloudellisia hyötyjä.

 

SOAP FOR HOPE™

Yli 7 miljoonaa lasta kuolee joka vuosi tauteihin, jotka voitaisiin estää pelkällä hyvällä käsihygienialla. Tavallinen 400 huoneen hotelli tuottaa vuosittain 3,5 tonnia kiinteää saippuajätettä. Nuo jätteet menevät joko kaatopaikalle tai globaaliin kierrätyslaitokseen, mikä aiheuttaa hotelleille huomattavia kustannuksia.

Siksi käynnistimme Soap for Hope -ohjelman, jossa opetetaan yhteisöjä hyödyntämään hotellien saippuajäämät ja tekemään niistä uusia saippuapaloja.

Soap For Hope

 

LINENS FOR LIFE™

Linens for Life -ohjelman tavoite on yksinkertainen mutta tehokas: Auttaa katastrofien takia kotinsa menettäneitä ihmisiä Diverseyltä ja hotelliasiakkailtamme saadun tuen turvin. Tämän ohjelman ansiosta monet perheet voivat saada elannon valmistamalla hotellien pois heittämistä liinavaatteista uusia ja hyödyllisiä tuotteita, joita he voivat myydä. Samalla hotellit voivat kierrättää tarpeettomat liinavaatteensa tavalla, jolla on todellista merkitystä, ja auttaa luonnonkatastrofeissa koko omaisuutensa menettäneitä pakolaisleireillä asuvia ihmisiä.

Yhteisöille annetaan ompelukoulutusta ja opastetaan Diverseyn lahjoittamien ompelukoneiden käytössä. Paikallinen hyväntekeväisyysjärjestö koulutetaan vastaamaan ohjelmasta käytännössä. Kun ohjelmaan osallistuvat henkilöt on koulutettu, he voivat työskennellä pakolaisleirillä ja antaa hotellien lahjoittamille liinavaatteille uuden elämän. Valmistettavia tuotteita ovat muun muassa tyynyliinat, kangaskassit ja vaatteet, joiden myynnistä niiden valmistajat saavat pienen korvauksen.

Linens For Life