Majoitustoiminta
Tehokkaat ja kestävät ratkaisut parempaan asiakastyytyväisyyteen

Thumbnail Thumbnail

Asiantunteva ja innovatiivinen kattavien ratkaisujen lähestymistapamme auttaa tuottamaan turvallisia, tehokkaita ja kestäviä palveluita.

Asiakkaasi odottavat turvallisia, tahrattomia ja raikkaalta tuoksuvia ympäristöjä sekä ensiluokkaista kokemusta.Koska Diversey on hygieniaratkaisujen globaali johtaja, joka keskittyy vahvasti hotelleihin, voit parantaa avullamme asiakaskokemusta sekä lisätä asiakastyytyväisyyttä ja -uskollisuutta.Jokainen ratkaisumme alkaa liiketoimintatarpeidesi ja -haasteidesi ymmärtämisellä.

Image removed.

Helppokäyttöisten ja tehokkaiden ratkaisujen käyttöönotto tuo yhdenmukaisuutta kaikkiin tiloihin. Autamme löytämään ratkaisuja haasteisiisi, mukaan lukien uusien asiakkaiden löytäminen ja vanhojen asiakkaiden säilyttäminen, brändin vahvistaminen, työvoima- ja käyttökustannusten hallinta sekä kestävien ratkaisujen ja menettelyjen käyttäminen.

Hotellien kokonaisratkaisujen tarjoaja

Asiakkaamme luottavat ratkaisuihimme, koska meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa siivoukseen. Toimimme kattavana hygieniakumppanina ja tarjoamme tukea kaikissa vaiheissa.Tarjoamme hotellitoimintasi koosta riippumatta ainutlaatuisen siivousjärjestelmän, joka on juuri oikea yrityksellesi.

Image removed.

Nämä ratkaisut voidaan maksimoida hotelliohjelmiemme avulla:

  • Älykäs ravintola
  • Kestävän kehityksen mukainen pesula
  • Tehokas huonesiivous

SÄÄSTÄ, KASVATA ja VALVO Diversey

SÄÄSTÄ, KASVATA, VALVO -mallin avulla Diversey vie pesulan, ravintolan ja asiakasalueiden siivoustoiminnot uudelle tasolle tuottavalla, turvallisella ja vastuullisella tavalla suorituskykyäsi samalla seuraten.

SÄÄSTÄ pesuaine-, työvoima-, käyttö- ja jätekustannuksissa tehokkaiden menetelmien ja ratkaisujen ansiosta.

KASVATA myyntiä asiakasviestinnän ja erinomaisten asiakaskokemusten ansiosta.

VALVO suorituskykyä ja parannuksia Internet of Clean -ratkaisujen avulla.