Ammattipesula
Vie pesulatoimintasi parhaalle tasolle

Thumbnail Thumbnail

Tarjoamme ratkaisuja, jotka vastaavat pesulasi tarpeita ja auttavat sinua saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi.

 

Pesuhygienian ja pesulatoiminnan standardien ylläpitäminen vaatii tuotteiden ja palveluiden tehokasta toimittamista. Sujuvien prosessien luominen vaatii laajaa asiantuntemusta, jotta voimme tukea sinua teknisissä ja toiminnallisissa tarpeissasi. Alan johtavilla sovellusasiantuntijoillamme on yli 100 vuoden kokemus pesuloista, ja meiltä on tilattu yli 1 300 pesutunnelia eri puolilla maailmaa. Clax MASTER on modulaarinen laite, joka on suunniteltu toimimaan pesulatoimintojen jokaisella alueella tarjoamalla tukea, jota tarvitset alan standardien ylläpitämiseksi ja toiminnan tehokkuuden parantamiseksi.

Toiminnan tehokkuusPesulapalvelutClax MasterPesulapalvelut

 

 

Vastuullinen lähestymistapamme

 

Maailmassa, jossa kulutamme enemmän raaka-aineita kuin planeettamme tuottaa, uusiin, älykkäämpiin tapoihin investoivat yritykset ovat niitä, joilla on todellista merkitystä alallaan. Keskittymällä liinavaatteiden koko käyttöikään autamme yrityksiä säästämään liinavaatteita ja optimoimaan resurssien käyttöä.

 

Kokonaisvaltainen lähestymistapamme saa meidät erottumaan muista toimijoista. Tekstiilihuollon asiantuntijamme tukevat asiakkaita aina liinavaatteiden valinnasta pesulaprosessiin ja lopulliseen hävittämiseen saakka. Kattava lähestymistapamme asiakkaidemme pesulatoimintaan antaa asiakkaillemme uusia näkemyksiä, jotka parantavat asiakaskokemusta, vähentävät kustannuksia ja edistävät kestävää kehitystä.

 

Ammattipesula